Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Καβάλα σε... αετό ο Πλατανιάς! Πλατανιάς-ΑΕΚ 2-1

Ο Πλατανιάς τερμάτισε το αήττητο σερί της ΑΕΚ (2-1) και ανέβηκε τρία σκαλοπάτια στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα. Με γκολ των Σάμαρη και Καμπάνταη, στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανιώνιος κέρδισε 2-0 τον Πανθρακικού, στη Νέα Σμύρνη.

Ελάχιστα θύμιζε απόψε η ΑΕΚ την ομάδα που σήκωσε κεφάλι, κι έφτασε να διατηρηθεί αήττητη σε έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Μπορεί να έχει τις αμφιβολίες της για το πέναλτι που χρεώθηκε ο Καραλής, και μετέτρεψε σε γκολ νίκης ο Αναστασάκος (75'), αλλά το θέμα ήταν πως μείωσε τόσο πολύ την ταχύτητα και τη δημιουργία της, που άντε να "έσωζε" ένα βαθμό, στην Κρήτη, εάν ο διαιτητής Ιωαννίδης αντιλαμβανόταν διαφορετικά την πτώση του Ναζλίδη, στην επίμαχη φάση του πέναλτι.
Θα'ταν το πιο σωστό, άραγε; Ο Εβαλντ Λίνεν έτσι συμπέρανε, επειδή απέναντι στις ελάχιστες φάσεις της ΑΕΚ ο Πλατανιάς έβγαλε λίγες παραπάνω. Αλλά ο Αγγελος Αναστασιάδης τα ζύγισε διαφορετικά, και κατέληξε πως αυτό ήταν το δίκαιο, να κερδίσει η ομάδα του, και να επιστρέψει στη 10η θέση της βαθμολογίας. Το βέβαιο είναι πως ο Πλατανιάς είχε μεγαλύτερη ζωντάνια από τον "δικέφαλο", ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκε νωρίς, με κεφαλιά του Ναζλίδη (3') και συνέχισε ορεξάτος, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του Κριστιάν Καστέλς (ρήξη τένοντα στον τετρακέφαλο, μπαίνει σήμερα κόλας στο χειρουργείο), αλλά και την ισοφάριση από τον Φέτση, ύστερα από φάουλ του Γκερέϊρο στο δοκάρι (17'). Δεν ήταν ανάλογα καλός στο β' μέρος, αλλά όλοι έβλεπαν πως αν ήταν να καταλήξει και τρίτη φορά η μπάλα στα δίχτυα, από δικό του παίκτη θα γινόταν...
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κηπουρός, Δημήτρης, Κάστελς (13' Μαραγκουδάκης), Κουρτεσιώτης, Γκονζάλες, Tετέ (74' Γιακουμάκης), Αγκιλέρα, Γιάννου (68' Δέντσας), Κάλαϊτζιτς, Ναζλίδης, Αναστασάκος.
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσουμάγκας, Βλάχος (69' Καραλής), Μητρόπουλος, Φέτσης (80' Φουρτάδο), Κορδέρο, Γκερέιρο, Πετρόπουλος, Φούντας (80' Κατίδης).



  http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=346026 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...