Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο: Έκρυβε όπλα κάτω από την κούνια του μωρού


Απίστευτο: Έκρυβε όπλα κάτω από την κούνια του μωρούΤην Τρίτη αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου ο 43χρονος, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν τα 21 βαρέλια με χασίς στις Ατσιπάδες.


Μάλιστα, η σύλληψή του ήταν η μοναδική εκκρεμότητα των διωκτικών αρχών για τη «συμμορία της Μεσσαράς».
Η εμφάνισή του θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών για εκείνες τις πτυχές της υπόθεσης που παραμένουν ανοικτές για τη δράση της ομάδας, τον τρόπο παραγωγής, εμπορίας και διακίνησης των ναρκωτικών αλλά και για τις υπόλοιπες δραστηριότητες όπως προκύπτουν από τα ευρήματα της Αστυνομίας.
Την ίδια ώρα ο ηλικιωμένος, πατέρας του 43χρονου, στην προανακριτική του απολογία επιβαρύνει την θέση του γιου του-προφανώς άθελα του-καθώς υποστηρίζει ότι ο ίδιος δεν είχε καμία απολύτως πρόσβαση στην αποθήκη όπου βρέθηκαν τα βαρέλια με το χασίς και ότι ο μοναδικός που τη χρησιμοποιούσε ήταν ο γιος του, ο οποίος είχε και το κλειδί.
Σύμφωνα με το cretalive, σε ό,τι αφορά τα όπλα που ανευρέθηκαν, ο 77χρονος τα αποδίδει και πάλι στον γιο του, σημειώνοντας μάλιστα ότι τους είχε απαγορεύσει να μπαίνουν στο δωμάτιο όπου τα φύλασσε.
Οι υπόλοιποι συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και ισχυρίζονται ότι οι μεταξύ τους φιλικοί και συγγενικοί δεσμοί δεν τους καθιστούν αυτομάτως και εγκληματική οργάνωση, υποστηρίζοντας ότι οι διώξεις που τους βαρύνουν είναι ακραίες.

http://www.infactor.tv/2013/02/18

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...