Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο: Μια 17χρονη κοιμόταν για 64 μέρες!

Τον Ιανουάριο κοιμήθηκε συνεχόμενα περισσότερο από 2 μήνες για 64 ολόκληρες ημέρες και σπάνια... σε κατάσταση ημιληθαργική, σηκωνόταν από το κρεβάτι μόνο για να πάει μέχρι την τουαλέτα και να φάει ελάχιστα.

Η 17χρονη Nicole Delien είναι ενανεαρό κορίτσι από την Πενσιλβανία των ΗΠΑ το οποίο πάσχει από μία παράξενη, ανίατη ασθένεια. Μπορεί να μην έχει κάποια επίπτωση στην γενικότερη υγεία της όμως λόγω της ασθένειας της, αναγκάζεται να κοιμάται 19 ώρες τη μέρα.

Τον Ιανουάριο κοιμήθηκε συνεχόμενα περισσότερο από 2 μήνες- για 64 ολόκληρες ημέρες και σπάνια σε κατάσταση ημιληθαργική, σηκωνόταν από το κρεβάτι μόνο για να πάει μέχρι την τουαλέτα και να φάει ελάχιστα. Η ασθένειά της ονομάζεται Kleine-Levin Syndrome. Κοιμάται σχεδόν 18 ώρες την ημέρα με μικρά διαλείμματα, τα οποία όμως δεν μπορεί να επαναφέρει στη μνήμη της όταν ξυπνάει. Η ασθένεια διαγνώστηκε από έναν γιατρό στο Allegheny General Hospital του Pittsburgh, και λέγεται πως μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιονδήποτε ξαφνικά!

Η κοπέλα πάσχει από έλλειψη προσανατολισμού, παραισθήσεις, παλιπαιδισμό, βουλιμία και υπερσεξουαλική δραστηριότητα τις περιόδους που είναι ξύπνια. . Το Kleine-Levin Syndrome πλήττει κυρίως εφήβους και σπάνια γυναίκες, ενώ τα αίτια του είναι ακόμα άγνωστα. Όσο για τη θεραπεία, περιλαμβάνει φάρμακα που απλά περιορίζουν τη συχνότητα των ληθαργικών επεισοδίων. Η Nicole πάντως έχει χάσει τις πιο σημαντικές στιγμες της ζωής της.
 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/02/17-64.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...