Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Οσμή σκανδάλου στην Περιφέρεια Κρήτης - Ενέκριναν δαπάνη αφού είχε ολοκληρωθεί το έργο

Η Περιφέρεια Κρήτης τον Ιούνιο του 2012 με τον αριθμό απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής 258/2012 (πρακτικό 12/05-06-2012) με την εισήγηση της Προέδρου κυρίας Μ. Λιονή και με την σημείωση του κατεπείγοντος και εκτός ημερησίας διάταξης, εγκρίνει... δαπάνη 4.000€ για την παραγωγή διαφημιστικού spot για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τα μέτρα προστασίας από τα κουνούπια.

Η δαπάνη για την παραγωγή του σποτ, όπου να σημειωθεί ότι στην απόφαση δεν αναφέρεται η εταιρία που θα αναλάβει την παραγωγή, έρχεται μετά από έγγραφο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας αναφορικά με το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών το οποίο επιβλέπεται από την Περιφέρεια Κρήτης.

Ωστόσο όμως υπάρχει το εξής παράδοξο το οποίο προκαλεί απορίες, κινεί υποψίες και ενέχει οσμή σκανδάλου:

Ενώ η έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής για την δαπάνη των 4.000€ δίδεται στις 05 Ιουνίου 2012 η παραγωγή του διαφημιστικού σποτ έχει ολοκληρωθεί και έχει δημοσιευτεί ήδη από τις 30 Μαΐου 2012 στο κανάλι του YouTube της Περιφέρειας Κρήτης.
Επιπλέον σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ενώ η Περιφέρεια Κρήτης με Δελτίο Τύπου στις 28 Μαΐου 2012 ανακοινώνει την δημιουργία του σποτ, ενημερωτική ιστοσελίδα της Κρήτης κάνει ανάρτηση το σποτ στις 24 Μαΐου 2012 σύμφωνα με την ημερομηνία δημοσίευσης της ιστοσελίδας στο YouTube.
Θα έπρεπε να γνωρίζουν στην Περιφέρεια Κρήτης ότι για την εκτέλεση ενός έργου οποιασδήποτε φύσης πρώτα εγκρίνουν την δαπάνη τα αρμόδια όργανα και μετά γίνεται η ανάθεση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όπως προκύπτει από τα παραπάνω στοιχεία, η ανάδοχος εταιρία είχε ήδη επιλεγεί με άγνωστες διαδικασίες για τους πολίτες με απευθείας ανάθεση, είχε ήδη δημιουργηθεί η διαφημιστική ταινία και μετά πάρθηκαν οι αποφάσεις για την δαπάνη και μάλιστα με την εισήγηση του κατεπείγοντος και εκτός ημερησίας διάταξης της Οικονομικής Επιτροπής.
flashnews.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4946.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...