Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Προβλήματα έχει προκαλέσει η νέα ενημέρωση για τα Windows 10

Microsoft: Λυπούμαστε για οποιαδήποτε αναστάτωση



Η Microsoft παραδέχτηκε πρόσφατα ότι η τελευταία ενημέρωση για το λειτουργικό της σύστημα, τα Windows 10, την οποία διέθεσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, έχει κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που εγκαταστάθηκε.
Η εταιρεία διέθεσε την ενημέρωση Windows 10 build 14393.82 για τους υπολογιστές την Τρίτη, υποσχόμενη αρχικά ότι η έκδοση αυτή θα περιείχε διορθώσεις για το εργαλείο PowerShell.
«Εξαιτίας της έλλειψης ενός MOF αρχείου στο πακέτο της ενημέρωσης, η αναβάθμιση προκαλεί προβλήματα στο DSC (Desired State Configuration). Όλες οι DSC λειτουργίες θα έχουν ως αποτέλεσμα να προκύψει ένα σφάλμα με το μήνυμα "Invalid Property"», αναφέρει η εταιρεία σε μια ανάρτησή της.
«Επιπλέον, επειδή λείπει ένα binary στο πακέτο της ενημέρωσης προκαλείται πρόβλημα στην απομακρυσμένη πρόσβαση στο PowerShell. Η απομακρυσμένη πρόσβαση είναι ένα χαρακτηριστικό του PowerShell όπου οι εντολές που λειτουργούν μπορούν να δοθούν από κάποιο άλλο σύστημα. Συγκεκριμένα, η απομακρυσμένη πρόσβαση δεν λειτουργεί πλέον».
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα The Inquirer, η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να διορθώσει το σφάλμα πριν από τις 30 Αυγούστου. «Λυπούμαστε για οποιαδήποτε αναστάτωση μπορεί να προκαλέσει αυτό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.
Μία ακόμα ενημέρωση που αφορά στον Internet Explorer 11 πρόκειται να γίνει διαθέσιμη σύντομα, η οποία θα περιλαμβάνει ένα διορθωτικό για το σφάλμα που έχει προκύψει με τις λειτουργίες του ποντικιού.


http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/2353749/provlimata-echi-prokalesi-i-nea-enimerosi-gia-ta-windows-10

http://greekto.blogspot.gr/2016/08/windows-10.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...