Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Instagram εναντίον Snapchat

Το Instagram όπως και το Snapchat είναι οι δύο πιο γνωστές και δημοφιλέστερες εφαρμογές που υπάρχουν και μέχρι τώρα διέφεραν αρκετά! Τι γίνετε όμως όταν αρχίζει η αντιγραφή;
Ο λόγος γίνετε για το Instagram- που ανήκει στο facebook – που στις 1 Αυγούστου παρουσίασε ένα “καινούργιο” χαρακτηριστικό που φέρει την ονομασία Instagram Stories.
Το καινούργιο χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται όλες τις στιγμές της καθημερινότητας τους είτε με την μορφή ενός βίντεο είτε με την μορφή φωτογραφιών σε ένα slideshow, χωρίς να χρειάζεται να αποθηκεύονται στο προφίλ του χρήστη, αφού θα είναι διαθέσιμες μόνο για 24 ώρες, αλλά δεν σταματάει εδώ! Μπορείτε επίσης να γράψετε ή και να ζωγραφίσετε πάνω στις ιστορίες σας.
   
Οι ιστορίες των ατόμων που ακολουθείτε εμφανίζονται σε μια μπάρα πάνω από τις πρόσφατες δημοσιεύσεις και όσο για τα comments, στο καινούργιο χαρακτηριστικό δεν είναι διαθέσιμα ωστόσο μπορείτε να στείλετε ιδιωτικό μήνυμα και φυσικά ακόμα και αν δεν υπάρχει η δυνατότητα των likes και των comments, μπορείτε ακόμα να δείτε ποιος παρακολούθησε τις ιστορίες σας.
Μετά από αυτό το update το Twitter φαίνεται να έχει πάρει φωτιά!
Πολλοί είναι οι χρήστες που δηλώνουν απογοητευμένοι καθώς το καινούργιο χαρακτηριστικό είναι ουσιαστικά μια αντιγραφή του Snapchat. Πολλοί είναι που πιστεύουν ότι η κίνηση αυτή είναι μια κήρυξη πολέμου μεταξύ των δύο εφαρμογών, ενώ άλλοι απλά κατηγορούν το Facebook ως κλέφτη ιδεών, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που το Facebook προσπάθησε να αντιγράψει κάποια από τα χαρακτηριστικά του Snapchat και φυσικά δεν γίνετε να ξεχάσουμε την προσπάθεια του Facebook CEO Mark Zuckerberg να αγοράσει την εταιρεία.

Πηγή: SecNews
http://www.trelokouneli.gr/instagram-enantion-snapchat/
http://greekto.blogspot.gr/2016/08/instagram-snapchat.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...