Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Δώστε προσοχή σε επικίνδυνο κλώνο του KickAssTorrents!

Δεν ήταν πολύ καλό το καλοκαίρι για την κοινότητα των torrents, καθώς, μετά το κλείσιμο τουKickassTorrents και τη σύλληψη του ιδρυτή του site του Ουκρανού, Artem Vaulin, είχαμε και το κλείσιμο της πασίγνωστης μηχανής αναζήτησης Torrent.eu.



Με δύο κορυφαίους παίκτες εκτός παιχνιδιού, η κοινότητα των torrents έχει κάποια τεράστια "κενά" που προσπαθούν να γεμίσουν κάποιοι... κλώνοι. Προσοχή όμως γιατί κάποια από αυτά τα sites μπορεί να είναι επικίνδυνα.

Ο δημοφιλής κλώνος του KickAssTorrents, KAT.am, είχε κλείσει πρόσφατα μετά από νομικές μάχες με το Hollywood, και τώρα ξανάνοιξε όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί μαζί του. Κι αυτο γιατί επανήλθε ως ένα scam με στόχο να υποκλέψει στοιχεία από τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς.

Με μία πρώτη ματιά το site μοιάζει με έναν πλήρη λειτουργικό mirror του KickAssTorrents όμως αν προσπαθήσετε να κατεβάσετε ένα torrent το site σας καλεί να εγγραφείτε για ένα "δωρεάν λογαριασμό" που έπειτα σας ζητά στοιχεία από την πιστωτική σας κάρτα.

Όπως σημειώνουν τα πολύ έγκυρα σε αυτή τη θεματολογία sites Hackread και TorrentFreakτο πιο πιθανό σενάριο είναι μετά την πρόσφατη αναστολή της λειτουργίας του το KAT.am να έμεινε διαθέσιμο ως domain και να κατέληξε στα χέρια scammers.

Προσοχή λοιπόν πού βάζετε online τα στοιχεία σας!



http://pestaneagr.blogspot.com/2016/08/kickasstorrents.html

http://greekto.blogspot.gr/2016/08/kickasstorrents.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...