Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Ντροπιαστικός και καταστροφικός αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό

Αποκλείστηκε από το Champions League μετά την ήττα με 1-0 από την Μπερ Σεβά



Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από το Champions League, καθώς μετά το 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ηττήθηκε απόψε στο Μπερ Σεβά από τη γηπεδούχο Χάποελ με 0-1, με γκολ που σημείωσε στο 79ο λεπτό ο Τζέντεκ.
Ο πρωταθλητής Ελλάδας, που όπως στον πρώτο αγώνα έτσι κι απόψε πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία του στα πλέι οφ του Europa League.
Μέτριο πρόσωπο από τους παίκτες του Βίκτορ στο πρώτο ημίχρονο. Οι Πειραιώτες αφού βρήκαν τα πατήματά τους στο γήπεδο, είδαν όλους τους χώρους προς την εστία του Γκόρες να είναι κλειστοί και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.Πιο τολμηροί στο δεύτερο οι γηπεδούχοι, που αφού εξουδετέρωσαν την μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, στη συνέχεια τον πίεσαν κι έφτασαν στο χρυσό γκολ με τον Τζέντεκ στο 79ο λεπτό.
Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στην ομάδα του Πειραιά, έπειτα και από τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το πρώτο παιχνίδι και την κακή εικόνα στο Φάληρο.

Το ματς

Πιο καλό ξεκίνημα για την Χάποελ στο ματς. Η ομάδα του Μπερ Σεβά, έχοντας και την ώθηση από τους οπαδούς της που γέμισαν το γήπεδο, πήρε την μπάλα στα πόδια της και ανάγκασε τον Καπίνο σε μεγάλη επέμβαση μόλις στο 10ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός μετά από αυτή την φάση «ξύπνησε», ανέβασε τις γραμμές του κι ενώ δεν έγινε απειλητικός τουλάχιστον έβγαλε τους αντιπάλους του από την περιοχή του.
Παρότι το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, λόγω των αλλεπάλληλων λαθών στον χώρο του κέντρου, οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν στροφές κι έγιναν αρκετά πιο πιεστικοί. Οι παίκτες του Βίτορ πλησίαζαν μεν την περιοχή του Γκόρες, όμως αδυνατούσαν να βγάλουν και τελική προσπάθεια. Η ομάδα του Μπαχάρ βγήκε από το μισό της στο φινάλε του ημιχρόνου και προσπάθησε να πιέσει την άμυνα των Πειραιωτών, χωρίς όμως ιδιαίτερα αποτελέσματα. Έτσι, το 0-0 δεν άλλαξε έπειτα από τα πρώτα 45λεπτά.
Καμία ομάδα δεν ξεχώρισε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Η Χάποελ είχε την κατοχή, αλλά δεν απειλούσε, ενώ ο Ολυμπιακός περίμενε τις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι έριξαν το βάρος στα άκρα όπου οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπιζαν προβλήματα, έτσι κι από μία εξαιρετική ενέργεια του Νουακαέμε ήρθε και πάλι η σειρά του Καπίνο να πει μεγάλο «όχι» στο 56?. Ένα λεπτό, αργότερα έφτασε και η σειρά του Γκόρες να σώσει την ομάδα του, όταν ο Τσόρι με πανέξυπνη μπαλιά έβγαλε τετ-α-τετ τον Ιντέγε, ο οποίος δεν πρόλαβε για λίγο την μπάλα.
Ο χρόνος κυλούσε και οι Πειραιώτες έδειχναν να «ξεμένουν» από δυνάμεις. Αντίθετα, οι παίκτες της Χάποελ έδειχναν περισσότερο αποφασισμένοι. Η επιμονή των παικτών του Μπαχάρ έφερε αποτελέσματα σε μια στημένη φάση, όπου η άμυνα του Καπίνο πιάστηκε στον ύπνο και ο Τζέντεκ τον νίκησε με σουτ στο 79ο λεπτό. Στα τελευταία λεπτά, οι ερυθρόλευκοι ήταν φανερό πως δεν είχαν κουράγιο να απειλήσουν και το τελευταίο σφύριγμα τους βρήκε να μένουν εκτός την φάση των play-offs του Champions League.

Οι συνθέσεις

Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπαράκ Μπαχάρ): Γκόρες, Μπιτόν, Βίτορ, Τζέντεκ, Χόμπαν, Νταβιντζάντα, Μπρουν (61’ Ράντι), Μέλικσον, Όγκου, Μπαρντά (60’Λούσιο), Νουακαέμε
Στον πάγκο: Χαΐμοφ, Ράντι, Μπουτσάλιο,Σαχάρ, Οχαγιόν, Τάχα
Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Φιγκέιρας (51’Μανιάτης), Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Τσόρι (60’ Μαζουακού), Φορτούνης, Ιντέγε
Στον πάγκο: Λεάλι, Πουλίδο, Βούρος, Ζντιέλαρ, Σεμπά
Διαιτητής: Μπαστιέν Μπενουά (Γαλλία)
Γήπεδο: Turner Stadium (Μπερ Σεβά)


Πηγή: sport-fm.gr
http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/2332386/ntropiastikos-ke-katastrofikos-apoklismos-gia-to-olimpiako?ref=rel

http://kafedakigr.blogspot.com/2016/08/blog-post_88.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...