Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Το Torrentz.eu επέστρεψε .... Torrentz2.eu ;

Η ιστοσελίδα διαμοιρασμού αρχείων Torrentz.eu, διέκοψε πρόσφατα τη λειτουργία της, παρότι το domain παραμένει ακόμα ενεργό, εμφανίζοντας παράξενα και άκρως λυπητερά μηνύματα αποχαιρετισμού.

Δεδομένου ότι το website έπαψε να λειτουργεί λίγο μετά από το κλείσιμο του επίσης εξαιρετικά δημοφιλούς KickAss Torrents, του οποίου μάλιστα ο ιδρυτής συνελήφθη από τις αρχές της Πολωνίας, δεν είναι λίγοι όσοι -δικαιολογημένα- θεωρούν ότι η ομάδα διαχείρισης του Torrentz.eu είτε απειλήθηκε ευθέως με νομικές κυρώσεις, είτε αποφάσισε να απομακρυνθεί από τον χώρο, φοβούμενη ότι στο μέλλον θα αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα.

Όμως η πειρατεία... ποτέ δεν πεθαίνει. Όπως και στην περίπτωση του KickAss Torrents, ή του Pirate Bay στο παρελθόν, εμφανίστηκε στο Web ένας κλώνος του Torrentz.eu, το Torrentz2.eu, που μέχρι στιγμής φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί το ποιος διαχειρίζεται την ιστοσελίδα, ωστόσο είναι μάλλον απίθανο να πρόκειται για τα ίδια άτομα που βρίσκονταν πίσω από το “αυθεντικό” Torrentz.eu.

Αν και η παραπάνω είδηση είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η χωρίς άδεια διακίνηση περιεχομένου που αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία τρίτων, είναι παράνομη και μπορεί να επιφέρει σημαντικές νομικές κυρώσεις.



http://pestaneagr.blogspot.com/2016/08/torrentzeu.html

http://greekto.blogspot.gr/2016/08/torrentzeu-torrentz2eu.htm

1 σχόλιο:

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...