Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Ρωσικά βομβαρδιστικά «σφυροκοπούν» στόχους τζιχαντιστών

Ρωσικά βομβαρδιστικά SU-34 βομβάρδισαν για δεύτερη ημέρα θέσεις τζιχαντιστών στη Συρία απογειωνόμενα από την αεροπορική βάση Χαμαντάν στο Ιράν, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax.
Το υπουργείο διευκρίνισε πως από τα πλήγματα καταστράφηκαν δύο θέσεις διοίκησης και σκοτώθηκαν περισσότεροι από 150 τζιχαντιστές.
Ο ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε εξάλλου πως δεν υπάρχει βάση για να υποστηριχθεί πως η απόφαση της Συρίας να διεξάγει αποστολές βομβαρδισμού στη Συρία από το Ιράν παραβιάζει την απόφαση 2231 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
   
Ο Λαβρόφ δήλωσε πως ρωσικά αεροσκάφη επιχειρούν από το Ιράν στο πλαίσιο της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης του Κρεμλίνου. Δεν έχουν μεταφερθεί αεροσκάφη ούτε προμήθειες στην Τεχεράνη, πρόσθεσε.
Η απόφαση του ΟΗΕ απαγορεύει την προμήθεια, πώληση ή μεταφορά μαχητικών αεροσκαφών στο Ιράν. Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν χθες πως εξετάζουν αν οι ρωσικές πτήσεις την παραβιάζουν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.trelokouneli.gr/rosika-bombardistika-sfurokopoun-stochous-tzichantiston/
http://greekto.blogspot.gr/2016/08/blog-post_18.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...