Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Αυτή είναι η Ελληνίδα αθλήτρια που βρέθηκε ντοπέ


Βόμβα έσκασε λίγες ώρες πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς δύο Έλληνες αθλητές βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ.
Το ένα από τα δύο θετικά δείγματα αφορά κολυμβήτρια, η οποία ήδη έχει αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό και σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr είναι η Θεοδώρα Γιαρένη του Ολυμπιακού.
Μάλιστα η Ελληνίδα κολυμβήτρια, η οποία έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στις αρχές του Ιουλίου, είχε βρεθεί ξανά θετική σε έλεγχο ντόπινγκ στις 5 Δεκεμβρίου του 2015 στη Θεσσαλονίκη, όμως τότε η ΚΟΕ είχε απαλλάξει την αθλήτρια και στην ανακοίνωσή της ανέφερε ότι δεν στοιχειοθετείται παράβαση.
Έτσι, η Ομοσπονδία είναι έκθετη όπως αναφέρει το sdna.gr καθώς απέκρυψε την παράβαση της συγκεκριμένης αθλήτριας στους διεθνείς κανονισμούς ντόπινγκ και έκρινε ομόφωνα την πλήρη απαλλαγή της.
Βέβαια απομένουν και τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος από τον έλεγχο ντόπινγκ, ωστόσο σχεδόν πάντα το δεύτερο δείγμα επιβεβαιώνει το αρχικό.
Τι είχε συμβεί με την πρώτη υπόθεση ντόπινγκ
Η Γιαρένη, λοιπόν, είχε εμπλακεί ξανά σε υπόθεση ντόπινγκ η οποία όμως αφορούσε δείγμα που δεν είχε δώσει.
Τι είχε συμβεί; Όπως αναφέρεται λεπτομερώς στα πρακτικά της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΕ στις 12 Απριλίου 2016, η Ελληνίδα αθλήτρια στις 5 Δεκεμβρίου 2015 έκανε την προθέρμανσή της προκειμένου να λάβει μέρος στους τελικούς των 200 και 50 μέτρων ελεύθερο στους αγώνες των «Αλεξανδρείων». Λίγο πριν πέσει στην πισίνα για το πρώτο αγώνισμα, ένιωσε οξύ πόνο που ξεκινούσε από τη μέση και κατέληγε στο δεξί πόδι.
Στη συνέχεια και αφού στα αποδυτήρια πήγαν ο πατέρας αλλά και ο προπονητής της εμφανίστηκε ο καθηγητής Βιολογίας, που ενημέρωσε την αθλήτρια (αφού πρώτα ρώτησε αφού δεν ήξερε ποια ήταν) ότι έχει ορισθεί για έλεγχο ντόπινγκ. Η 26χρονη αθλήτρια υπέγραψε το πρωτόκολλο ελέγχου ντόπινγκ της έγινε εξέταση από γιατρό που διέγνωσε ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και πήγε υποβασταζόμενη Η κολυμβήτρια παρέμεινε εκεί μέχρι το απόγευμα της 8ης Δεκεμβρίου, δηλαδή νοσηλεύθηκε τρεις μέρες.
Η ΚΟΕ λοιπόν δεν καταλόγισε δόλο στην αθλήτρια για την αποφυγή του ελέγχου ντόπινγκ και ως εκ τούτου την απάλλαξε από τις κατηγορίες.
Όπως γράφει το sdna.gr σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς η μη εμφάνιση αθλητή σε έλεγχο ντόπινγκ σε συλλογή δείγματος συνιστά παράβαση, μόνο όταν η απουσία του αθλητή είναι αδικαιολόγητη ή σκόπιμη.



http://www.thestival.gr/sports/item/256246-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CF%81%CE%AD%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%AD


http://kafedakigr.blogspot.com/2016/08/blog-post_0.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...