Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Μαζικά e-mail σε όσους δεν πλήρωσαν την πρώτη δόση στην εφορία




Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Οικονομικών για τα έσοδα και γι' αυτό, λίγες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία για την πληρωμή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος, οι ΔΟΥ έσπευσαν να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά με όσους δεν πήγαν να καταβάλουν ως τις 29 Ιουλίου το ποσό που αναγράφεται στο εκκαθαριστικό τους σημείωμα.
Σε e- mail που εστάλη στις 9 Αυγούστου, αναφέρονται τα εξής, όπως αναφέρει το «Βήμα»: «Αγαπητέ/ή κύριε/α, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε την 6/8/2016 στα ηλεκτρονικά αρχεία της ΓΓΔΕ διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν ληξιπρόθεσμες οφειλές σας και σας καλούμε να προβείτε άμεσα στην τακτοποίησή τους. Μέσω της ιστοσελίδας της ΓΓΠΣ (www.gsis.gr) έχετε τη δυνατότητα να πληροφορηθείτε για τα στοιχεία της οφειλής σας, να εκτυπώσετε την ταυτότητα οφειλής ΤΟ για την πληρωμή μέσω τραπεζών ή ΕΛΤΑ και να υποβάλετε αίτηση για υπαγωγή σε ρύθμιση.
Αν έχετε ήδη τακτοποιήσει τις οφειλές σας, μη λάβετε υπόψη σας το παρόν μήνυμα. Επίσης, αν έχετε την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάσταση (έδρα) στις περιοχές που αναφέρονται στις ΠΟΛ 1110/2016 και ΠΟΛ 1120/2016 (που αφορούν σε καταστροφές από έντονα καιρικά φαινόμενα στις 25/6/2016), μη λάβετε υπόψη σας το παρόν μήνυμα. Για να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνσή μας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση: For_sym@gsis.gov.gr».
Είναι προφανές ότι το υπουργείο Οικονομικών σε μια προσπάθεια να μη «χαθεί ο λογαριασμός» των ληξιπρόθεσμων οφειλών έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να πείσει τους φορολογουμένους που ακόμη δεν έχουν καταφέρει να εξοφλήσουν την πρώτη δόση της Εφορίας να προβούν είτε σε άμεση εξόφληση είτε σε ρύθμιση. Με αυτόν τον τρόπο θα έχει τη δυνατότητα να προβλέψει εφόσον κάποιοι μπουν σε ρύθμιση το τι έχει λαμβάνειν ως το τέλος του έτους.
Επίσης είναι πολύ πιθανόν όσοι δεν έχουν μπορέσει ακόμη να πληρώσουν τον φόρο εισοδήματος να δυσκολευθούν να εξοφλήσουν και την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ καθώς τα εκκαθαριστικά αναμένεται να αναρτηθούν στα τέλη της επόμενης εβδομάδας και η πρώτη δόση να πρέπει να πληρωθεί ως τα τέλη Σεπτεμβρίου.



http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/2339697/mazika-e-mail-se-osous-den-plirosan-tin-proti-dosi-stin-eforia

http://greekto.blogspot.gr/2016/08/e-mail.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...