Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

4 απίθανες χρήσεις με τη φλούδα της μπανάνας



Οι περισσότεροι συνηθίζουν να πετάνε τις μπανανόφλουδες μόλις απολαύσουν το νόστιμο φρούτο, πιθανόν γιατί δε γνωρίζουν πόσες χρήσεις έχουν αυτές.
Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στην καθημερινότητα και θα σας λύσουν κυριολεκτικά τα χέρια κάνοντάς σας τη ζωή πιο εύκολη. Δείτε 4 εναλλακτικές χρήσεις τους...
1. Γυαλιστικό
Αν τα ασημικά σας έχουν μαυρίσει, η λύση μπορεί να είναι στις μπανανόφλουδες. Φτιάξτε ένα μείγμα από φλούδες μπανάνας και λίγο νερό και με ένα πανί τρίψτε τα ασημικά σας. Θα δείτε ότι θα γυαλίσουν πολύ γρήγορα.
2. Ενάντια στα παράσιτα
Η μπανανόφλουδα απομακρύνει και τα παράσιτα από τα φυτά σας. Μπορείτε να θάψετε φλούδες τις οποίες έχετε ψιλοκόψει πρώτα σε βάθος 3-5 εκατοστών στο χώμα γύρω από το φυτό.
3. Δερμάτινα παπούτσια σαν καινούρια
Αν δεν έχετε γυαλιστικό για τα παπούτσια σας... φάτε μια μπανάνα! Περάστε με το εσωτερικό μιας μπανανόφλουδας το δέρμα και θα γίνει σαν καινούριο.
4. Θεραπεία για τους κάλους
Πάρτε ένα κομμάτι μπανανόφλουδα, βάλτε το πάνω στον κάλο σας και τυλίξτε το είτε με λευκοπλάστ είτε με γάζα. Κοιμηθείτε με αυτό ένα ολόκληρο βράδυ και το επόμενο πρωί θα έχετε πιο μαλακό κάλο.



http://www.baby.gr/index.php/babyzine/gynaika/3245-4-apithanes-xriseis-me-ti-floyda-tis-bananas

http://greekto.blogspot.gr/2016/08/4.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...