Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Pirates Of The Caribbean 5 : Έρχεται νωρίτερα στους κινηματογράφους!

Καθώς φαίνεται, η Disney αγαπά τις αλλαγές. Μετά το όγδοο επεισόδιο του Star Wars που μεταφέρθηκε για το Δεκέμβριο του 2017, σειρά έχει η πέμπτη ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής.
Σύμφωνα με την εταιρεία η ταινία ήταν προγραμματισμένη για τις 7 Ιουλίου 2017 αλλά, η ημερομηνία μεταφέρθηκε σχεδόν 2 μήνες νωρίτερα, στις 26 Μαΐου του ίδιου έτους. Σημειώνεται εδώ ότι, η αμέσως προηγούμενη ταινία της σειράς, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, που σημείωσε εισπράξεις που ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο δολάρια έκανε πρεμιέρα επίσης το μήνα Μάιο.
Στο Dead Men Tell No Tales, λοιπόν, θα δούμε…νωρίτερα το Johnny Depp στο ρόλο του Captain Jack Sparrow που όλοι αγαπήσαμε, τον Geoffrey Rush ως Barbossa, τον Orlando Bloom ως Will Turner αλλά και τον Javier Bardem στο ρόλο του νέου κακού, Captain Salazar. Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Jerry Bruckheimer, ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα βρίσκονται οι Joachim Rønning και Espen Sandberg. Αυτή τη στιγμή η ταινία βρίσκεται στο στάδιο των γυρισμάτων.http://techingreek.com/pirates-of-the-caribbean-5-erxetai-noritera-stous-kinimatografous/
http://kafedakigr.blogspot.gr/2016/08/pirates-of-caribbean-5.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...