Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Έκλεψαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε βενζινάδικο στην Αθήνα

Την ώρα που η Βουλή ψήφιζε την αυστηροποίηση των ποινών για τα πρατήρια καυσίμων με τις «πειραγμένες» αντλίες που εξαπατούν τους καταναλωτές, βενζινάδικο της Αθήνας γέμιζε με «αέρα» το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Λιβανίου.
Όπως περιγράφει η βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Λιβανίου στον «Αυγή», «ήταν μετά τις 10 το βράδυ της Τρίτης 2 Αυγούστου όταν κατέβηκα με το αυτοκίνητό μου στην οδό Αχαρνών, διαπίστωσα ότι η στάθμη του καυσίμου ήταν χαμηλά και θέλησα να γεμίσω το ρεζερβουάρ που φουλάρει με 30 ευρώ πετρέλαιο».
   
Αφού πλήρωσε τον υπάλληλο, μετά από λίγα λεπτά ενώ κατευθυνόταν προς το κέντρο της Αθήνας ο δείκτης του καυσίμου επέστρεψε στη… ρεζέρβα. Σταμάτησε το αυτοκίνητο και ξανάβαλε μπροστά μήπως και είχε κολλήσει ο δείκτης. «Χωρίς να γνωρίζω αν έχω ή όχι καύσιμα πήρα τηλέφωνο την Άμεση δράση και ζήτησα βοήθεια».
Αφού οι αστυνομικοί πήραν τα στοιχεία από το πρατήριο καυσίμων και κατέγραψαν την καταγγελία συνόδευσαν τη βουλευτή στο πλησιέστερο βενζινάδικο, «όπου και αυτοί είδαν με τα μάτια τους τον δείκτη καυσίμων να ανεβαίνει και έχοντάς τους ως μάρτυρες μαζί με τις αποδείξεις και από τα δύο πρατήρια με διαφορά ώρας 32 λεπτών, πήγα στο Τμήμα Ασφαλείας επί της οδού Αγίας Λαύρας και έκανα καταγγελία σε βάρος του ιδιοκτήτη του πρατηρίου για απάτη».


 http://www.trelokouneli.gr/eklepsan-bouleuti-tou-suriza-se-benzinadiko-sthn-athina/

 http://greekto.blogspot.gr/2016/08/blog-post.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...