Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Ντόπε ελληνίδα κολυμβήτρια στο Ρίο

Εν αναμονή του δεύτερου δείγματος Ελληνίδα Πρωταθλήτρια βρέθηκε ντοπαρισμένη και ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα! Σοκαρισμένη η ελληνική αποστολή.

Με τα πιο μελανά χρώματα αρχίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο για την ελληνική Oλυμπιακή αποστολή, καθώς πριν γίνει ακόμα η τελετή έναρξης, μια ελληνίδα αθλήτρια «πιάστηκε» ντοπέ!
Το όνομά της δεν μπορεί να ανακοινωθεί μέχρι και την εξέταση του δεύτερου δείγματος.
Μάλιστα λέγεται ότι δεν ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες! Έτσι αύριο θα αναχωρήσει για την Ελλάδα, μέσω Ρώμης. Μάλιστα της ζητήθηκε να αποχωρήσει από το ολυμπιακό χωριό και απόψε θα μείνει σε ξενοδοχείο. Φυσικά, δεν θα είναι στην τελετή έναρξης.
Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε στους Έλληνες αθλητές από το ΕΣΚΑΝ πριν αναχωρήσει η Ολυμπιακή Αποστολή για το Ρίο.
Η εν λόγω κολυμβήτρια έχει εμπλακεί και στο παρελθόν σε υπόθεση ντόπινγκ. Είχε κατηγορηθεί ότι έχει αποφύγει να υποβληθεί σε έλεγχο πέρυσι, αλλά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες με απόφαση της κολυμβητικής ομοσπονδίας.

Kρούσμα και στην Παραολυμπιακή ομάδα

Εν τω μεταξύ, θετικό στον πρώτο έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε σύμφωνα με το ΕΣΚΑΝ και μέλος της Παραολυμπιακής ομάδας, το οποίο στις αρχές Σεπτεμβρίου θα μετέβαινε στη Ρίο για τους Αγώνες της Βραζιλίας, μεταδίδει το ΑΠΕ.
To όνομά του αθλητή δεν μπορεί ν' ανακοινωθεί, αφού το δείγμα θα πρέπει να περάσει και από δεύτερο έλεγχο.
«Θα πράξουμε τα δέοντα, όταν έχουμε τον φάκελο στα χέρια μας με όλα τα στοιχεία. Τότε θα προβούμε σε ανακοινώσεις», δήλωσε στέλεχος της Παραολυμπιακής Επιτροπής στο Πρακτορείο Sport.
Όπως διευκρίνισε το ίδιο στέλεχος της ΕΠΕ «και τα 54 μέλη της Παραολυμπιακής ομάδας που θ' αναχωρήσει τέλη του μήνα για το Ρίο, έχουν περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ με πρωτοβουλία της ΕΠΕ. Θέλαμε και εξακολουθούμε να θέλουμε καθαρούς αθλητές και καθαρούς Αγώνες. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας κι αυτό θα κάνουμε.
Θα είμαστε αυστηροί απέναντι σε οποιονδήποτε προσπαθήσει να μπει στον πειρασμό να κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών».

H ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

«Τo αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στο Ρίο, ανακοινώνει κατά τη διάρκεια ελέγχου ντόπινγκ που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουλίου στην Αθήνα.
Η ΕΟΕ είχε ζητήσει τον έλεγχο όλων των Ελλήνων αθλητών που παίρνουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το συγκεκριμένο μέλος έχει αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό».


http://www.euro2day.gr/news/highlights/article/1441074/thetikh-se-elegho-ntopingk-ellhnida-kolymvhtria-sto.html

http://kafedakigr.blogspot.com/2016/08/blog-post_6.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...