Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Φαρμακευτικές κρέμες στην υπηρεσία της ομορφιάς μας!



Αν και θέλει ιδιαίτερη προσοχή όταν χρησιμοποιούμε κρέμες αυτής της κατηγορίας λόγω των δραστικών συστατικών μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε περιστασιακά για άμεσα, γρήγορα και εγγυημένα αποτελέσματα.
Aquasol A: Κύριο ενεργό συστατικό της η βιταμίνη Α. Είναι αναπλαστική, επουλωτική του δέρματος και άριστη αντιγηραντική. Μου την είχε συστήσει εδώ και χρόνια μια φίλη μου γιατρός και πραγματικά είναι και φτηνή και αποτελεσματική. Μπορείτε επίσης να την συνδυάσετε μετά την εγκυμοσύνη μαζί με την madecassol και την Simulsium για μια έξτρα συσφικτική αναπλαστική θεραπεία του δέρματος.

Τι να προσέχουμε: Επειδή είναι πολύ δυνατή πρέπει να κάνετε πότε πότε διαλλείματα από την χρήση της για να αποφύγετε υπερβιταμίνωση του δέρματος η οποία μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα και ευαισθησία. Θέλει επίσης προσοχή με τον ήλιο γιατί η βιταμίνη Α μπορεί να δημιουργήσει στο δέρμα φωτοευαισθησία και ερεθισμούς.

Μadecassol: Παράγωγο του φυτού Centella Asiatica γνωστό για την επουλωτική δράση του σε τραύματα, εγκαύματα και πληγές. Η αναπλαστική καταπραϋντική αυτή κρέμα είναι τέλεια για μετά την αποτρίχωση και σε περιπτώσεις που το δέρμα χρειάζεται ανάπλαση όπως μετά από ένα peeling.

Τι πρέπει να προσέχουμε: Καλύτερα να την χρησιμοποιούμε περιστασιακά. Μακροχρόνια χρήση μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος αντιδράσεις υπερευαισθησίας, δερματίτιδα εξ επαφής, ερύθημα, φαγούρα.

Fucicort: Αμεση λύση για τα μεμονωμένα σπυράκια της περιόδου και λύση S.OS για το κριθαράκι στο μάτι.
Τι πρέπει να προσέχουμε: Είναι αυστηρά για περιστασιακή τοπική χρήση σε ελάχιστη ποσότητα. Η χρήση της κατ΄αυτόν τον τρόπο είναι τελείως ασφαλής. Μακροχρόνια όμως χρήση προκαλεί ατροφία και λέπτυνση του δέρματος.


Auriderm: περιέχει κυρίως Βιταμίνη Κ, αλλά Α, C και Ε καθώς επίσης και άλλα δραστικά συστατικά που έχουν θετικό αποτέλεσμα στο δέρμα. Χρησιμοποιείτε κυρίως όταν έχετε κάποια κοκκινίλα ή μελανιά στο δέρμα στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα μέχρι να εξαφανιστεί το πρόβλημα. Λόγω της ευεργετική δράσης της βιταμίνης Κ στην ενδυνάμωση των τριχοειδών αγγείων μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε μερικές φορές τον χρόνο για τις ευρυαγγείες στο πρόσωπο αλλά και για μείωση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.
Τι πρέπει να προσέχουμε: Πρέπει να την χρησιμοποιούμε ως θεραπεία δύο τριών εβδομάδων και μετά να διακόπτουμε την χρήση της για μερικές εβδομάδες λόγω των δραστικών συστατικών της.


Φαρμακευτικές-καλλυντικές κρέμες

Αυτή η κατηγορία είναι ασφαλής για συνεχή χρήση και η παρακάτω κρέμες είναι επίσης πολύ αποτελεσματικές λόγω των ενεργών συστατικών που περιέχουν.
Bepanthol: κρέμα, φαρμακευτική, υποαλλεργική με συνδασμό βιταμινών για τέλεια ενυδάτωση και περιποίηση σε όλο μας το σώμα, ευεργετική ακόμα και για ιδιαίτερα αντιδραστικό ερεθισμένο δέρμα. Το μόνο μειονέκτημα η άχαρη φαρμακευτική κάπως οσμή της. Σίγουρα όχι η καλύτερη επιλογή όταν θέλετε να ενυδατώσετε και να αρωματίσετε ταυτόχρονα το δέρμα σας.

Cernor: περιέχει βιταμίνη Κ σε νανοσώματα και ρετινόλη βραδείας αποδέσμευσης και είναι ειδική για τους μαύρους κύκλους των ματιών. Περιέχει επίσης συσφικτικά συστατικά καθώς και σωματίδια ανάκλασης του φωτός για άμεση βελτίωση της εμφάνισης.

Simulsium: Συσφικτική ενυδατική κρέμα για χαλαρωμένες επιδερμίδες μετά από απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνη. Με ενεργό συστατικό το οργανικό πυρίτιο βοηθάει στην πρόληψη και ελαχιστοποίηση των ραγάδων εγκυμοσύνης. Επίσης χρησιμοποιείται και για μείωση της όψης κυτταρίτιδας μιας και ενισχύει τον συνδετικό ιστό και βελτιώνει την «όψη πορτοκαλιού». Απόλυτα ασφαλής, τη συστήνουν δερματολόγοι ακόμα και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.


Αν και εσείς γνωρίζετε και χρησιμοποιείτε για καλλυντική χρήση κάποια φαρμακευτική κρέμα μοιραστείτε το μαζί μας στα σχόλια.

http://fe-mail.gr/pages/posts/beauty/beauty4291.php

http://kafedakigr.blogspot.com/2016/08/blog-post_45.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...