Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Chania Beach Party 2016 (Aptera) [video's]

Για μια ακόμη χρονιά έγινε το Chania Beach Party όχι όμως με την ανάλογη συμμετοχή... η ηλικία ήταν πολύ κάτω των 18 ετών... δεν γινόταν έλεγχος ταυτότητας για  αλκοόλ η στην είσοδο..  και λίγο έξω από τον κλειστό χώρο όπου γίνονταν το πάρτι πήγαιναν μετά και βούταγαν χωρίς να υπάρχουν τα άτομα του ερυθρού σταυρού η ναυαγοσώστης όπως τα παλαιότερα χρόνια.... η καλύτερη χρονιά του πάρτι μάλλον είναι το 2012 όπου υπήρχαν και διάφορα δώρα και καλύτερη οργάνωση κτλ... βέβαια σε αυτό ίσως ευθύνεται οτι δεν γίνονται ποια πάρτι πάνω,πολύ κοντά στην παραλία..... στον κλειστό χώρο γίνονταν έλεγχος και για μαχαίρια .. είχε 3 ευρω την είσοδο στην προπώληση και 6 ευρω στο ταμείο... χωρίς κανένα ποτό! βέβαια με 3 ευρω έπαιρνες την κλασική μπύρα τον πάρτι SOL .... απαίσια....

βέβαια τις εντυπώσεις έκλεψαν τα μικροσκοπικά μπικίνι καθώς και τα κορίτσια με μπλουζάκια του DUO POLICE όπου μοίραζαν προφυλακτικά λίγο πριν την είσοδο του πάρτι..


βίντεο από το πάρτι...


http://yougreeks.blogspot.gr/2016/08/chania-beach-party-2016-aptera-videos.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...