Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Η ώρα της αλήθειας: Τα οπίσθια της Kim Kardashian χωρίς εμφυτεύματα και photoshop


Μα πόσα κιλά έχει χάσει εν τέλει αυτή η γυναίκα;

Πριν από μερικούς μήνες είχε προκληθεί σκάνδαλο σχετικά με το πώς είναι πραγματικά τα οπίσθια της Kim Kardashian. Τώρα θα μας ρωτήσεις πού βρίσκεται η σοβαρότητα μέσα σε αυτό το θέμα, αλλά μην ξεχνάς πως ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που η Kim Kardashian είναι αυτό που είναι σήμερα, είναι το μέγεθος των σέξι οπισθίων της.
Η Kim φόρεσε το μικροσκοπικό της μπικίνι και μας έδειξε το σώμα της όπως πραγματικά είναι. Και ποια από εμάς βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες δε θα παρατηρούσε λίγο περισσότερο τους γλουτούς της; Είναι Juicy αλλά όχι όπως στο παρελθόν.







Ομολογούμε, πως η τηλεπερσόνα έχει αδυνατίσει φοβερά μετά τη γέννηση του Saint. Το σώμα της έχει αλλάξει εντελώς και κατά τη γνώμη μας, οι γλουτοί της έχουν χάσει -ελάχιστα- τη «μαγεία» τους.


http://www.queen.gr/juicy/juicy-news/story/132407/provlimata-ston-paradeiso-o-gamos-toy-diasimoy-zeygarioy-den-einai-kai-toso-sigoyros-telika

http://kafedakigr.blogspot.com/2016/08/kim-kardashian-photoshop.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...