Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Κλάπηκαν bitcoin αξίας 72 εκατ. δολαρίων

Η Bitfinex, ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια για το bitcoin, δέχτηκε μία από τις μεγαλύτερες παραβιάσεις ασφαλείας που έγιναν ποτέ σε ένα τέτοιο ανταλλακτήριο.
Σχεδόν 120.000 μονάδες του ψηφιακού νομίσματος bitcoin αξίας περίπου 72 εκατ. δολαρίων κλάπηκαν από την πλατφόρμα ανταλλαγών στο Χονγκ Κονγκ.
Ο Ζέιν Τάκετ, διευθυντής Κοινότητας και Ανάπτυξης Προϊόντος για την Bitfinex, δήλωσε σήμερα στο Reuters ότι κλάπηκαν 119.756 νομίσματα bitcoin από τους λογαριασμούς των χρηστών και ότι η εταιρία δεν έχει ακόμα αποφασίσει πώς θα διαχειριστεί τις ζημίες των πελατών του.
Το Bitcoin κατέγραψε χθες βουτιά άνω του 23% μόλις έγινε γνωστή η κλοπή. Σήμερα ενισχυόταν κατά 1% στα 545,20 δολάρια στην πλατφόρμα BitStamp. Ο όγκος που εκλάπη αντιστοιχεί στο 0,75% περίπου όλων των bitcoin που βρίσκονται σε κυκλοφορία.
Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν η κλοπή έγινε εκ των έσω ή εάν χάκερς κατάφεραν να έχουν πρόσβαση στο σύστημα από έξω. Χθες, η Bitfinex ανέστειλε τις συναλλαγές μόλις ανακάλυψε την παραβίαση, ενώ ανέφερε στην ιστοσελίδα της ότι διευρευνά το συμβάν και ότι συνεργάζεται με τις αρχές.



http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/2331663/klapikan-bitcoin-axias-72-ekat-dolarion

http://kafedakigr.blogspot.com/2016/08/bitcoin-72.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...