Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Την απόσυρση τραγουδιού του ράπερ TUS, ζητά η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων

Την αντίδραση της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, προκάλεσε το πρόσφατο τραγούδι με τίτλο «Βουλγάρες» του ράπερ TUS, η οποία επισημαίνει ότι η παράνομη διακίνηση και εμπορία γυναικών με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση, συνιστά μορφή του οργανωμένου εγκλήματος,
Υπογραμμίζει μάλιστα ότι το όλο ζήτημα παρουσιάζεται στο τραγούδι ως κανονική συμπεριφορά, με την οποία μάλιστα βγάζεις και πολλά λεφτά.
Η ΓΓΙΦ συμφωνεί ότι είναι κερδοφόρα, συμπληρώνοντας ότι «για το σκοπό αυτό οι εγκληματίες δε διστάζουν να κακοποιούν βάναυσα τα θύματά τους με στόχο την πλήρη ταπείνωση, χειραγώγηση και υποτέλειά τους».
Τα συνήθη θύματα είναι νέες γυναίκες αλλά και παιδιά που η φτώχεια, τα καθιστά ευάλωτα στην εξαπάτηση, με δόλωμα μία καλύτερη ζωή. Αυτό που στη πραγματικότητα βρίσκουν είναι βία, εκμετάλλευση και ναρκωτικά.
Όλη αυτή η αθλιότητα, προσθέτει, αποκρύπτεται τόσο από το τραγούδι όσο και από το video clip που το συνοδεύει. «Αντίθετα, προβάλλει ως κανονική, άνετη, αστεία μία συμπεριφορά που ουσιαστικά εκπαιδεύει το νεαρό ακροατήριό του ότι όλα πωλούνται κι αγοράζονται, ακόμα και οι ανθρώπινες σχέσεις!»
Κλείνοντας η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων δηλώνει την εμπιστοσύνη της στις εταιρείες παραγωγής, διάθεσης, διαφήμισης, επικοινωνίας κλπ ότι θα λειτουργήσουν σωστά σε ότι αφορά αυτό «το απαράδεκτο τραγούδι το οποίο είτε θα αποσυρθεί άμεσα είτε θα βρει τη θέση που του αξίζει: στα αζήτητα!»




http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2336958/tin-aposirsi-tragoudiou-tou-raper-tus-zita-i-geniki-grammatia-isotitas-ton-filon?ref=com

http://videonews24.blogspot.gr/2016/08/tus.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...