Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Βαρύ το κλίμα στην κηδεία πατέρα και κόρης στην Ηλεία - Η νεκροψία επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν κακώσεις

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε χθες το απόγευμα για τον πατέρα και την κόρη που είχαν εξαφανιστεί στις 16 Ιουλίου από την Αγία Μαρίνα Δουνεΐκων και βρέθηκαν νεκροί...
προχθές το πρωί σε αγροτική απόμερη περιοχή στο Μπόρσι.

Χθες το απόγευμα, σε κλίμα οδύνης, τελέστηκε στο χωριό Αγία Μαρίνα Βουπρασίας η κηδεία του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του, που έφυγαν αβοήθητοι από τη ζωή.

Η σύζυγος και μητέρα Αγγελική Λοϊζίδη, μέχρι την τελευταία στιγμή είχε ελπίδες ότι οι άνθρωποί της θα βρίσκονταν στη ζωή, ωστόσο έφυγαν και οι δύο με τραγικό τρόπο και η ίδια τραγική φιγούρα χθες μαζί με συγγενείς και φίλους τους συνόδευσαν στην τελευταία τους κατοικία.

Αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις

Αναπάντητα ερωτηματικά για όλους από τον θάνατο και των δύο και περιμένουν πλέον την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς ελήφθησαν δείγματα κατά τη νεκροψία- νεκροτομή για τη διενέργεια τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πόρισμα για τα αίτια θανάτου.

Από την πρώτη στιγμή που έφθασε η ιατροδικαστής κα Αγγελική Τζιόλα στη θέση ‘Καστοράχι’ Μπορσίου, όπου εντοπίστηκαν νεκροί ο πατέρας και η κόρη, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια. Εξαρχής ανέφερε ότι δεν υπήρχαν κακώσεις, κάτι που επιβεβαιώθηκε και κατά την διενέργεια της νεκροψίας- νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Προβληματισμός δικός της αλλά και των αστυνομικών αρχών ήταν πώς έφθασαν στο συγκεκριμένο σημείο ο πατέρας και η κόρη και εκτιμάται ότι υπήρχε απόλυτη έλλειψη προσανατολισμού αντίληψης. Συμπέρασμα το οποίο εξάγεται και από το γεγονός ότι και ο πατέρας και η κόρη αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας και οι δύο ακολουθούσαν φαρμακευτική αγωγή.

Είναι πολύ πιθανό από τη στιγμή που δεν έβρισκαν το δρόμο της επιστροφής στα ενοικιαζόμενα δωμάτια να βρέθηκαν σε κατάσταση πανικού, με αποτέλεσμα να κινούνται χωρίς προορισμό στο πουθενά, γι’ αυτό και βρέθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή, μέσα στα χωράφια χωρίς νερό και χωρίς να μπορούν να ειδοποιήσουν κάποιον...


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/08/blog-post_4165.html

http://kafedakigr.blogspot.com/2016/08/blog-post_18.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...