Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

O χρόνος σταμάτησε για πάντα στα 458 χιλιόμετρα

458Η προσπάθεια να πετύχει την ασύλληπτη ταχύτητα των 482 χιλιομέτρων την ώρα ήταν μοιραία. Ο λόγος για ένα μοτοσυκλετιστή, ο οποίος… έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και βγήκε εκτός δρόμου στο βόρειο Maine.
Ο Bill Warner, 44 ετών, “κλείδωσε” στα 458 χιλιόμετρα την ώρα, πριν χάσει εντελώς τον έλεγχο. Ακόμα, πάντως, είναι ασαφές το πόσο γρήγορα πήγαινε η μοτοσυκλέτα όταν ξέφυγε της πορείας της και τράκαρε, ανέφερε ο Tim Kelly, αλυτάρχης του αγώνα για λογαριασμό της Ακαδημίας Χρονομέτρησης του Loring, η οποία θεσμοθέτησε την εκδήλωση του Maine.
O Warner διατηρούσε τις αισθήσεις του και μιλούσε κανονικά μετά το δυστύχημα και λίγο πριν τις 10.00, ανέφερε ο Kelly, αλλά πέθανε μία ώρα αργότερα σε νοσοκομείο του Caribou.
“Κανένας δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ τα κατορθώματα του Bill ή να φτάσει στο επίπεδό του. Ήταν φίλος μου και η μηχανοκίνητη κοινότητα είναι φτωχότερη μετά το χαμό του”, συνέχισε o Kelly.
Ανεβαίνοντας στην τροποποιημένη υπερτροφοδοτούμενη Suzuki Hayabusa, ο Warner είχε φτάσει σε παλαιότερη προσπάθειά του την απίστευτη ταχύτητα των 500 χιλιομέτρων την ώρα, στην ίδια πίστα, το 2011. Μάλιστα, αυτό θεωρείται και το παγκόσμιο ρεκόρ για συμβατική μοτοσυκλέτα, αναπτύσσοντας τη συγκεκριμένη ταχύτητα σε απόσταση 2,4 χιλιομέτρων. Αυτή τη φορά προσπάθησε να φτάσει τα 482 χιλιόμετρα, διανύοντας απόσταση 1,6 χιλιομέτρου.
Την Κυριακή, οπότε και έγινε το τραγικό περιστατικό, παρόντες ήταν περίπου 400 θεατές, οι οποίοι παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την προσπάθεια του Warner.
Είχε να διανύσει ακόμα 600 μέτρα πριν τερματίσει την προσπάθειά του.
Εκείνη, όμως, τη στιγμή, ο χρόνος σταμάτησε οριστικά για το ριψοκίνδυνο πρωταθλητή.

http://troktiko.eu/2013/07/o-xronos-stamatise-gia-panta-sta-458-xiliometra/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...