• Συλλεκτικά Κέρματα

  • Koula News

  • Pixwords Λύσεις

  • 250+ Flash Games

  • PixWords Scenes Λύσεις

  • 12 Ελληνικά Torrent Sites 2016

  • Γεωπονικά Θέματα!

  • PicWords Λύσεις

  • ΛεξοΜανία Λύσεις

  • Slice Words Λύσεις

  • Me1matia Channel

  • Apache OpenOffice 4.1.7

Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Τη Δευτέρα η προκήρυξη 2.000 θέσεων για τη ΝΕΡΙΤ


ΑΠΟ ΤΟΥΣ 700 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ, ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 2.000 
Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την λειτουργία της νέας ΕΡΤ και μόλις την ερχόμενη Δευτέρα (22/7) δίνονται στη δημοσιότητα οι ….

προκηρύξεις για την πρόσληψη 2.000 ατόμων για τον μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση στη Βουλή με κόντρες και διαξιφισμούς μεταξύ μελών της κυβέρνησης και βουλευτών της αντιπολίτευσης, το νομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή υπερψηφίστηκε.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο υφυπουργό, σε πρώτη φάση θα υπάρξει πρόσληψη 580 ατόμων έως ότου γίνει η μεταφορά στα κτίρια της Αγίας Παρασκευής καθώς μέχρι τώρα, η εκπομπή προγράμματος γίνεται από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, εξαιτίας του ότι στο Ραδιομέγαρο βρίσκονται οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.
Όπως ξεκαθάρισε ο Παντελής Καψής, οι εργαζόμενοι θα υπογράψουν συμβάσεις διάρκειας δύο μηνών και οι οποίες θα ανανεώνονται μέχρι να εκπέμψει ο νέος φορέας.
Τι προβλέπει το σχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ
Το Μέγαρο Μαξίμου επιθυμεί την πλήρη ανεξαρτησία της Νέας Ραδιοτηλεόρασης διαμηνύοντας πως σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξουν κυβερνητικές και κομματικές παρεμβάσεις. Τα κρίσιμα τεστ από τα οποία θα κριθεί η προσπάθεια που ξεκινά, θα είναι, όπως εξήγησε ο αρμόδιος υφυπουργός η έξωθεν καλή μαρτυρία των μελών του εποπτικού συμβουλίου. Τα κριτήρια επιλογής θα τεθούν εκ των προτέρων. Το διαγωνισμό θα κάνει μια ιδιωτική εταιρεία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο. Στο μεταβατικό στάδιο, το εποπτικό συμβούλιο θα πάρει σημαντικές αποφάσεις, μια από τις οποίες αφορά τις προσλήψεις.
Όπως προβλέπει το σχέδιο που έχει ανακοινώσει ο Παντελής Καψής, στόχος είναι η δημιουργία ενημερωτικού, ψυχαγωγικού και δορυφορικού προγράμματος, τεσσάρων ραδιοφωνικών σταθμών και 4-5 περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών, δηλαδή ενός φορέα που θα καλύπτει τα πάντα και σε καμία περίπτωση δεν θα προκαλεί τους δανειστές της Ελλάδας όπως μέχρι τις αρχές Ιουνίου που λειτουργούσαν 7 κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και 26 περιφερειακοί σταθμοί.
 
http://www.trelokouneli.gr/ti-deftera-i-prokirixi-2-000-theseon-gia-ti-nerit/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...