Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

Ανανεώθηκε η θητεία της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ στην Κύπρο

Πακιστάν και Αζερμπαϊτζάν απείχαν αυτή την φορά από την καθιερωμένη ανά εξάμηνη ψηφοφορία στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, για την ανανέωση της...
θητείας της Ειρηνευτικής Δύναμης στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ).

Με 13 ψήφους υπέρ και την αποχή των δύο ως άνω χωρών, το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε, για άλλους έξι μήνες, την παρουσία της Δύναμης στη νησί, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2014.

Το περιεχόμενο του ψηφίσματος κινείται μέσα στα πλαίσια των «ίσων αποστάσεων», δεν περιέχει «ενοχλητικές αναφορές» για την ελληνοκυπριακή πλευρά και χαρακτηρίζεται από διπλωματικούς κύκλους ως «πανομοιότυπο» με το προηγούμενο, στηριζόμενο στην προοπτική επανέναρξης της διαπραγματευτικής διαδικασίας στο Κυπριακό, μέσα στο φθινόπωρο.

Με παρεμβάσεις της κυπριακής αντιπροσωπείας στον ΟΗΕ και την συμβολή μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας, δεν περιέχονται στο ψήφισμα αναφορές για τις κοινές ανακοινώσεις Χριστόφια-Ταλάτ.

Μεταξύ άλλων, το νέο ψήφισμα καλωσορίζει την μέχρι τώρα πρόοδο που επιτεύχθηκε και την προετοιμασία που γίνεται, με σκοπό να επαναρχίσουν οι συνομιλίες τον Οκτώβριο.
pygmi.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/07/blog-post_9295.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...