Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Γύρισε σελίδα στη ζωή της η Βούλα Παπαχρήστου

055AB0A220174A9D685AF643EA3BCBEF.jpg
  Άλλαξε σελίδα στη ζωή της η Βούλα Παπαχρήστου. Η πρωταθλήτρια που είχε «κοπεί» από τους περσινούς Ολυμπιακούς Αγώνες εξαιτίας του ρατσιστικού tweet της, πήρε την απόφαση να επιστρέψει έπειτα από μία ανάπαυλα αρκετών μηνών στον αθλητισμό.
Έτσι, όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά» ξεκίνησε και πάλι τις προπονήσεις της και πρόσφατα, στα «Τοφάλεια» στην Πάτρα πέτυχε 14,21 στο τριπλούν. Επόμενος σταθμός ήταν η Μαδρίτη στις 13 του μήνα.
«Είμαι σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως θα μπορέσω να το δείξω και στον αγωνιστικό χώρο» έλεγε η άλτρια της ΑΕΚ που μοιάζει να έχει ξαναβρεί τους ρυθμούς της.
Επιβεβαιώνοντας μάλιστα την καλή της κατάσταση, έδωσε το «παρών» στον τελικό του μήκους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καταφέρνοντας με απόδοση 6,05 μ. και 0,30 μ./δλ. κόντρα άνεμο, να τερματίσει δεύτερη και να προκριθεί στον τελικό.
Για το tweet της δεν έχει μετανιώσει όπως δήλωσε πρόσφατα, λέγοντας πως δεν είχε κανένα προσβλητικό περιεχόμενο, αλλά ήταν μόνο «μία πλάκα». Ωστόσο, η συγκεκριμένη περιπέτεια την έχει κάνει εξαιρετικά προσεκτική με τα ΜΜΕ.

http://troktiko.eu/2013/07/gurise-selida-sth-zoi-ths-h-boula-papachristou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...