Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Μαρία Κανελλοπούλου «Διώξεις με στημένες καταθέσεις…»


FFD7B012C041A882747B6B7EF1FAECF1.jpg
  Για στημένη ενοχοποίηση των συλληφθέντων για τα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου στην «καρδιά» της Πάτρας, κάνει λόγο σε γραπτή της δήλωση η βουλευτίνα Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Κανελλοπούλου.
Στη δήλωσή της η κ. Κανελλοπούλου αναφέρει τα εξής: «Σας αποστέλλουμε δύο χαρακτηριστικά αντιφατικές καταθέσεις αστυνομικών, με βάση τις οποίες ενοχοποιούνται άνθρωποι χωρίς καν να έχουν αναγνωριστεί κατά τα γεγονότα.
Η πρώτη κατάθεση αφορά τους δύο ανηλίκους, εκ των δεκατεσσάρων συλληφθέντων, οι οποίοι διώκονται με αβάσιμες, όπως προκύπτει από τα έγγραφα της δικογραφίας, κατηγορίες. Ο αστυνομικός καταγγέλλει την συμμετοχή των δύο ανηλίκων χωρίς ωστόσο να τους έχει διακρίνει, κατά δική του δήλωση, στα πλαίσια συμπληρωματικής κατάθεσής του.
Στη δεύτερη κατάθεση καταμαρτυρούνται πλημμεληματικές πράξεις εναντίον ανθρώπων που δεν αναγνωρίζονται κατά τα συμβάντα ούτε, πολύ περισσότερο, κατονομάζονται αλλά αντίθετα συλλαμβάνονται 2 ώρες μετά τα συμβάντα και σε τοποθεσία άσχετη με αυτά.
Με «στοιχεία» σαν κι αυτά η εισαγγελέας παραπέμπει στο αυτόφωρο, σήμερα, κάποιους από τους κατηγορούμενους. Η ίδια εισαγγελέας, άλλωστε, έχει δώσει δείγματα μεροληπτικών και ατεκμηρίωτων διώξεων που έχουν φτάσει ακόμα και σε απόπειρες ανθρωποκτονίες σε βάρος αντιφασιστών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχει επιλέξει την οδό της Δημοκρατικής Ανατροπής. Από κει και πέρα, οι διάφοροι καλοθελητές των ΜΜΕ, ας σταματήσουν να ψάχνουν στο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ πρακτικές που ο χώρος μας, ως τοις πάσι γνωστόν, δεν ακολουθεί.
Η στήριξη του αιτήματος αποφυλάκισης των παράνομα κρατουμένων είναι χρέος κάθε δημοκρατικής δύναμης. Σε μια Δημοκρατία, η αυθαίρετη σύλληψη είναι απαράδεκτη πρακτική ενώ το παιχνίδι με τις ζωές νέων ανθρώπων για χάρη της επίδειξης ενός επίπλαστου κυβερνητικού »έργου» συνιστά μία ανήθικη μεθόδευση».

http://troktiko.eu/2013/07/dioxeis-me-sthmenes-katatheseis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...