Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Έξαλλος ο Γουέμπερ αντιμετώπισε προβλήματα αξιοπιστίας στο μονοθέσιό του


4290BED9A5F3A434AE5A31070288B96A.jpg
  Ποιος είδε τον Μαρκ Γουέμπερ και δεν τον φοβήθηκε. Ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull για πολλοστή φορά φέτος αντιμετώπισε προβλήματα αξιοπιστίας στο μονοθέσιό του. Συμμετείχε στις κατατακτήριες χωρίς KERS (σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας) και με πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων, με αποτέλεσμα αφού εξασφαλίσει την πρόκριση στην Q3 να μην τρέξει καν και να περιοριστεί στην εκκίνηση από τη δέκατη θέση στο Grand Prix της Ουγγαρίας.
«Τίποτα δεν δούλεψε. Το KERS, το κιβώτιο ταχυτήτων… Είναι εκνευριστικό να μην μπορείς να οδηγήσεις το μονοθέσιο βάσει των πραγματικών του δυνατοτήτων. Είναι ανόητο και ντροπιαστικό αυτό που συμβαίνει», δήλωσε έξαλλος ο Γουέμπερ, που διανύει την τελευταία του σεζόν στη Formula 1.
«Σε αυτή την πίστα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα όταν ξεκινάς από πίσω. Θα έπρεπε να διεκδικώ μία από τις πρώτες θέσεις και τώρα είμαι δέκατος. Αυτό με εξοργίζει! Πρέπει η ομάδα να μου παρέχει ένα μονοθέσιο που θα εξαντλεί τις δυνατότητές του αύριο. Είναι μεγάλος ο αγώνας και όλα πρέπει να δουλεύουν άψογα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε, αλλά θα είναι δύσκολο να πάρουμε τώρα το αποτέλεσμα που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαμε να έχουμε», πρόσθεσε.
Πηγή: sport-fm.gr
http://troktiko.eu/2013/07/exallos-o-gouemper/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...