Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Πρωτιά για Χάμιλτον στο γκραν πρι της Ουγγαρίας

7490E09506487EA49C4AC724C181508E.jpg
  Ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε Grand Prix με τη Mercedes κερδίζοντας για τέταρτη φορά στην καριέρα τον αγώνα της Ουγγαρίας. Δεύτερος ο Ραϊκόνεν, τρίτος ο Φέτελ. Από pole position είχε χορτάσει. Αυτή που πήρε το Σάββατο ήταν η τέταρτή του με τη Mercedes. Ο Λιούις Χάμιλτον ήθελε και την πρώτη του νίκη με τη νέα του ομάδα και τα κατάφερε σε μία πίστα που τείνει να γίνει η αγαπημένη του.
Ο βρετανός πιλότος κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος στο Grand Prix της Ουγγαρίας, το οποίο κέρδισε για τέταρτη φορά στην καριέρα του, μετά το 2007, το 2009 και το 2012, όταν είχε πανηγυρίσει την πρωτιά στο Hungaroring με τη McLaren. Αυτή ήταν η 22η νίκη στην καριέρα του Χάμιλτον και πρώτη μετά την περσινή στο Όστιν του Τέξας.
Ο Κίμι Ραϊκόνεν και ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Lotus και Red Bull συμπλήρωσαν τις θέσεις του βάθρου, ενώ ακολούθησαν Γουέμπερ, Αλόνσο, Γκροσάν, Μπάτον, Μάσα, Πέρες και Μαλδονάδο.

http://troktiko.eu/2013/07/protia-gia-chamilton-sto-gkran-pri-ths-ouggarias/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...