Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ρόδος: Βρέθηκαν 238 κιλά καθαρής κοκαΐνης ανάμεσα σε μπανάνες!

Μια τεράστια επιχείρηση εξελίσσεται στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου. Συγκεκριμένα στις 12:00 περίπου το μεσημέρι έφτασε μια πληροφορία ότι... μέσα σε κοντέινερ με μπανάνες το οποίο παρέλαβε γνωστός έμπορας υπήρχαν 238 κιλά καθαρής κοκαΐνης.

Ειδικότερα, όταν έφτασε το κοντέινερ στην αποθήκη της εταιρίας το άνοιξαν για να προβούν όπως συνηθίζεται στην ωρίμανση των μπανανών.

Έκπληκτοι οι άνθρωποι της εταιρίας αντίκρισαν κάτω από τις μπανάνες τα σακουλάκια με την κοκαΐνη! Αμέσως ενημερώθηκε το Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου άνδρες του οποίου έσπευσαν άμεσα στην συγκεκριμένη αποθήκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες άλλη τόση ποσότητα βρίσκεται σε μεταφορική εταιρία στην Αθήνα.

Η όλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη έτσι ώστε να εντοπιστεί το υπόλοιπο φορτίο στη πρωτεύουσα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το συγκεκριμένο φορτίο κοκαΐνης που εντοπίστηκε στη Ρόδο έχει έρθει απευθείας από το εξωτερικό.
ifmedia.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/07/238.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...