Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Στον πλήρη έλεγχο της Nokia η κοινοπραξία «Nokia Siemens Networks»

E156006B41985956A9251F80F6364F32.jpg
Στη φιλανδική εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων Nokia θα περάσει το μερίδιο της Siemens στην κοινοπραξία που έστησαν προ εξαετίας με την ονομασία «Nokia Siemens Networks».
Η  Nokia θα πληρώσει 1,7 δισ. ευρώ για την απόκτηση του 50% της Siemens AG στην κοινοπραξία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού των δύο εταιριών, επιβεβαιώνοντας προηγούμενα δημοσιεύματα.
Συγκεκριμένα, η Nokia θα πληρώσει 1,2 δισ. ευρώ σε μετρητά όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία στο τρίτο ημερολογιακό τρίμηνο, ενώ τα 0,5 δισ. ευρώ θα πληρωθούν με τη μορφή εγγυημένου δανείου από τη Siemens, μέσα σε ένα χρόνο από το κλείσιμο της συμφωνίας. Η Nokia Siemens Networks θα γίνει μια πλήρης θυγατρική της Nokia, με την τελευταία να δηλώνει ότι ελπίζει να τη δει να αναπτύσσεται από μόνη της περισσότερο ως ανεξάρτητη οντότητα.
Τα κεντρικά γραφεία της NSN θα παραμείνουν στο Espoo της Φινλανδίας, και η Nokia θα διατηρήσει την υφιστάμενη διοίκηση της NSN, μεταξύ των οποίων και το διευθύνοντα σύμβουλο Rajeev Suri, αλλά το όνομα της Siemens θα βγει από την επωνυμία και το branding της εταιρείας.
Η Nokia Siemens Networks καθιερώθηκε το 2007, συνδυάζοντας τα επιχειρηματικά δίκτυα των Nokia και Siemens. Συγκεκριμένοι περιορισμοί στη μετοχική συμφωνία για την NSN έληξαν τον Απρίλιο, απελευθερώνοντας τον κάθε εταίρο να διερευνήσει άλλες επιλογές για τη συμμετοχή του χωρίς το ρίσκο του βέτο από την άλλη πλευρά.
Πηγή capital.gr
http://troktiko.eu/2013/07/ston-plirh-elegcho-ths-nokia-h-koinopraxia-nokia-siemens-networks/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...