Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Με αναμμένες τις μηχανές τανκς κατευθύνονται στο κτίριο της κρατικής τηλεόρασης στο Κάιρο


Με αναμμένες τις μηχανές τανκς κατευθύνονται στο κτίριο της κρατικής τηλεόρασης στο ΚάιροΠρος το κτίριο της κρατικής τηλεόρασης στο Κάιρο κατευθύνονται σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, άρματα μάχης.
Εκπρόσωπος του προέδρου της Αιγύπτου δήλωσε ότι θα ήταν καλύτερα για τον κ. Μόρσι «να πεθάνει υπερασπιζόμενος τη δημοκρατία παρά να κριθεί σκληρά από την ιστορία, σε περίπτωση που δεν το πράξει».
Παράλληλα, το ηγετικό στέλεχος της Αδελφότητας, Μοχάμεντ Αλ Μπιλτάτζι, κάλεσε τα πλήθη των οπαδών του προέδρου να είναι έτοιμα «να πορευτούν στους δρόμους και να γεμίσουν τις πλατείες» προς υποστήριξη του κ. Μόρσι.
«Κανένα πραξικόπημα ενάντια στο νόμιμο πρόεδρο δεν πρόκειται να περάσει, εκτός αν είναι πάνω από τα κορμιά μας», δήλωσε ο κ. Αλ Μπιλτάτζι.

http://www.nocomments.gr/me-anammenes-tis-mixanes-tanks-kateuthynontai-sto-ktirio-tis-kratikis-tileorasis-sto-kairo-133866

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...