Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Μάρκος Σεφερλής: «Δεν είχαμε γάλα για το παιδί μας»

seferlis-tzavaliaΜια αποκαλυπτική συνέντευξη στη NEWS έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής και μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε με τη σύζυγό του Έλενα Τζαβαλιά: «Μαζί με την Έλενα έχουμε κάνει χιλιόμετρα και χιλιόμετρα για να φτάσουμε ως εδώ».
Μιλώντας για την εποχή που είχε πάρει το Δελφινάριο, το γνωστό ανοιχτό θέατρο του Πειραιά που έχει γίνει θρυλικό πλέον από τις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή, ο ίδιος αποκάλυψε πως εκείνη την περίοδο δεν είχαν τα χρήματα ούτε για να πάρουν γάλα στο παιδί τους.
«Ναι είναι αλήθεια αυτό. Για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε πηγαίναμε από πόλη σε πόλη και από χωριό σε χωριό και παίζαμε για να αντεπεξέλθουμε στις επιταγές που είχαμε κόψει για το Δελφινάριο. Και μέσα στο αυτοκίνητο και ο γιος μας, που ήταν μόλις λίγων μηνών. Δεν είχα ποτέ το αίσθημα του φόβου γιατί είχα στο πλευρό μου τη σύζυγό μου. Γενικά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύω πως εμείς καθορίζουμε τη μοίρα μας».
http://troktiko.eu/2013/07/markos-seferlis-den-eixame-gala-gia-to-paidi-mas/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...