Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Στον εισαγγελέα ο εφοπλιστής Β. Ρέστης

restis30912.jpg
 
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης, που συνελήφθη το πρωί της Τρίτης, μετά από ένταλμα που εκδόθηκε για υπόθεση υπεξαίρεσης σε βάρος της Τράπεζας FBB.
Μετά την εκτέλεση του εντάλματος από τον εισαγγελέα, ο επιχειρηματίας θα οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, αρμόδιας για θέματα διαφθοράς, Ρέας Κατσίβελη, από όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία του.
Ο κ. Ρέστης, συνελήφθη, ύστερα από ένταλμα των δικαστικών αρχών, για υπόθεση υπεξαίρεσης.
Η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά επισφαλείς δανειοδοτήσεις που φέρονται να δόθηκαν από την τράπεζα FBBank σε εταιρείες συμφερόντων του εφοπλιστή, ενώ το ποσό για το οποίο ελέγχεται ο κ. Ρέστης φέρεται να φτάνει τα 5,8 εκατ. ευρώ.
Η εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση των επισφαλών δανείων της FBBank ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου.
Στη δικογραφία περιλαμβάνονται δύο πορίσματα της Τράπεζας Ελλάδας, καθώς και ένα από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται άλλοι τρεις εμπλεκόμενοι.
Συνολικά την έρευνα έχει αναλάβει ο Προϊστάμενος της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες Π. Νικολούδης.
Ανακοίνωση του ομίλου Ρέστη
O όμιλος εταιρειών του κ. Ρέστη εξέδωσε ανακοίνωση για τη σύλληψή του.
«Μετά τις δικαστικές εξελίξεις για την υπόθεση του δανείου ύψους 5,8 εκατ. ευρώ της FBB και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ο Β. Ρέστης δηλώνει τα εξής:
Χαιρετίζει την προσπάθεια των δικαστικών Αρχών να διερευνήσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ γύρω από το δάνειο των 5,8 εκατ Ευρώ και κυρίως που κατέληξαν τα χρήματα. Άλωστε η διοίκηση της FBB της οποίας πρόεδρος ήταν ο κ. Βίκτωρ Ρέστης, είχε -από τον Σεπτέμβριο του 2012- κινήσει τις νομικές διαδικασίες στην ελληνική Δικαιοσύνη καταγγέλλοντας έκνομες ενέργειες συγκεκριμένων προσώπων που ζημίωσαν την περιουσία της τράπεζας. Μέσω των ένδικων μέσων που είχαν κατατεθεί και θα αναλυθούν παρακάτω, είχε καταγγελθεί και ο ρόλος πρώην συνεργάτη του Ομίλου, ο οποίο ς σήμερα βρίσκεται υπόδικος για μια σειρά από υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται και αφορούν υπεξαιρέσεις ιδιαίτερα σημαντικών ποσών ακόμη και σε βάρος του Δημοσίου».

http://troktiko.eu/2013/07/ston-eisaggelea-o-efoplistis-b-resths/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...