Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Σητεία: Δηλητηρίασαν 23 σκυλιά μέσα στο καταφύγιο


Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Σητείας κατήγγειλε χθες ότι μέσα στο χώρο που τους παραχώρησε ο Δήμος Σητείας για να φιλοξενούν... αδέσποτα κάποιος έριξε φόλες με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 23 σκυλιά. Οι φωτογραφίες δείχνουν το μέγεθος της τραγωδίας και το πόσο υπέφεραν αυτά τα πλάσματα.

Στην ανακοίνωση του ο σύλλογος τονίζει γι’ αυτό το έγκλημα – που επαναλήφθηκε καθώς στις 5 Ιουνίου 2013 είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο – τονίζει : «Δεν είναι ο σκοπός μας να δυσφημίσουμε την πόλη, εντελώς τυχαία το πρωί είχαμε κάνει ανάρτηση με κάτι παρόμοιο σε μια άλλη πόλη.

Σε μια Ελλάδα που καταρρέει , σε μια πόλη που αναπαύεται ζαλισμένη από την καλή ρακί και τα εκλεκτά μεζεδάκια υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τα ζώα. Και υπάρχουν και κάποιοι διαστροφικοί ανάξιοι χαρακτηρισμού που δολοφόνησαν ανυπεράσπιστα σκυλιά χωρίς απολύτως κανένα λόγο.

Δεν χωράει με τίποτα στο λογισμό μας ότι αυτό θα περάσει ατιμώρητο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Αστυνομία της Σητείας για τις προσπάθειες που κάνει για να βρεθεί ο ένοχος.

Περιμένουμε να δούμε τις ενέργειες του δήμου από δω και στο εξής γιατί προς το παρών είναι ανύπαρκτες. Ζητάμε από όλους αν μπορούν να σκεφτούν κάτι που μπορεί να βοηθήσει ή αν γνωρίζουν οτιδήποτε να μας ενημερώσουν.

Ελπίζουμε στη δικαιοσύνη, πιστεύουμε ότι αυτός που το έκανε θα τιμωρηθεί, λυπούμαστε που τα δάκρυά μας δεν μπόρεσαν να ξεπλύνουν τη βρωμιά από τη ψυχή του και κυρίως ζητάμε ένα τεράστιο συγνώμη από τα ζωάκια μας που δεν καταφέραμε να τα προστατέψουμε από την μανία του ασυνείδητου δράστη».
flashnews.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/07/23_11.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...