Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Οι παραλίες των… Παρισίων!

5F61397F39FAE31B8BDC85B0F85938D4.jpg
  Μπορεί να απέχουν διακόσια χιλιόμετρα από την κοντινότερη παραλία, αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει τους Παριζιάνους να νιώσουν την «άμμο στα πόδια τους».
Κάθε καλοκαίρι εδώ και δώδεκα χρόνια, η δημοτική αρχή του Παρισιού κατασκευάζει παραλίες με αληθινή άμμο στις όχθες του Σηκουάνα, δίνοντας έτσι «γεύση διακοπών» στους επισκέπτες, αλλά και τους μόνιμους κατοίκους, που αναγκάζονται να περάσουν το καλοκαίρι στην καρδιά της πόλης.
«Στους δύσκολους αυτούς καιρούς, δεν πρέπει να ξεχνάμε να αγαπάμε τη ζωή, το χαμόγελο και το κυνήγι της ευτυχίας», λέει ο δήμαρχος της πόλης, ο οποίος έχει μεριμνήσει να κάνει ακόμα πιο…εξωτική την τεχνητή παραλία, προσθέτοντας γλάστρες με αληθινούς κοκοφοίνικες.
Άμμος, αιώρες, ομπρέλες ,ξαπλώστρες, αποδυτήρια, τεχνητά συντριβάνια, αλλά και μηχανισμοί δροσιστικής ομίχλης, όλες οι παροχές είναι δωρεάν. Το μόνο που απαγορεύεται, είναι το κολύμπι στα νερά του ποταμού. Αλλά αυτό καθόλου δεν χαλάει την «διάθεση παραλίας» των επισκεπτών.
Οι 5 χιλιάδες τόνοι λεπτής άμμου, μεταφέρθηκαν με τα ποταμόπλοια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ νυχθημερόν δούλεψαν τα συνεργεία προκειμένου να ολοκληρώσουν τις εγκαταστάσεις για τη σημερινή επίσημη έναρξη. Συνολικά, η δημιουργία των «Παρί-πλαζ» ξεπέρασε σε κόστος τα 2,5 εκατ. ευρώ.
Για όσους, λοιπόν, βρεθούν κατακαλόκαιρο στη γαλλική πρωτεύουσα, ας φροντίσουν να έχουν μαζί τους μαγιό και σαγιονάρες. Οι «παραλίες των Παρισίων» θα λειτουργούν καθημερινά μέχρι τις 18 Αυγούστου, ανοιχτές από τις 8 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, για μια…ρομαντική βεγγέρα, καθώς το Παρίσι θεωρείται η Πόλη του Φωτός και του Έρωτα…

http://troktiko.eu/2013/07/oi-paralies-ton-parision/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...