Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Χωρίς ΑΤΜ το αεροδρόμιο του Ηρακλείου


Χωρίς το αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων έχει μείνει τις τελευταίες ημέρες το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου, το πρώτο αεροδρόμιο σε πτήσεις τσάρτερ της χώρας...
Το ΑΤΜ δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τους χιλιάδες επισκέπτες που καθημερινά μετακινούνται μέσω του αερολιμένα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει προχωρήσει ο διαγωνισμός για την ανανέωση της σύμβασης με την εταιρεία που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο έργο.

Έτσι, όποιος έχει ανάγκη από χρήματα (πέρα από τους χιλιάδες τουρίστες, εξυπηρετείται και το προσωπικό του αεροδρομίου αλλά και οι επαγγελματίες οδηγοί και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι που στελεχώνουν τις υπηρεσίες του) πρέπει να αναζητήσει την ... τύχη του στα υποκαταστήματα των τραπεζών που λειτουργούν στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού που γειτνιάζει με το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν νέες επαφές προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να αρχίσει εκ νέου η λειτουργία του ΑΤΜ, το οποίο είναι απολύτως απαραίτητο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.
prismanews.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/07/blog-post_6429.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...