Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Νεκροί οι δύο δραπέτες των φυλακών Τρικάλων μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς


Image_2013_6_20_10_38_37_b2Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται αυτή την ώρα η αστυνομία μετά από συμπλοκή της αστυνομίας, όπου ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών και έπεσαν νεκροί δύο από τους δραπέτες των Τρικάλων, ενώ αναζητούνται ακόμα τρεις. Το περιστατικό συνέβη στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας, ενώ τα δύο άτομα που έπεσαν νεκρά από τις σφαίρες είχαν συμμετάσχει στη δολοφονία του αστυνομικού στο Δίστομο πριν από περίπου ένα μήνα στο Δίστομο.
Σημειώνουμε ότι οι άνδρες του Κέντρου Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, βρίσκονταν επί ποδός από το πρωί της Τρίτης, όταν μία από τις θερμικές κάμερες που έχουν τοποθετηθεί στη περιοχή εντόπισε κινήσεις στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας.
Πολύ πιθανό είναι να έχουν εντοπιστεί κάποιοι από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων γι” αυτό το λόγο άλλωστε ξεκίνησε εκτεταμένη επιχείρηση των αρχών στην περιοχή, οι οποίες απέκλεισαν σε δύο ζώνες το σημείο, διεξάγοντας λεπτομερείς ελέγχους.
Μετά από 12 περίπου ώρες ερευνών, και χωρίς να έχει βρεθεί το παραμικρό, καθώς κατά πάσα πιθανότητα οι δραπέτες με επικεφαλής τον 36χρονο Μάριο Κόλα κατάφεραν, είτε πως οι ενδείξεις από την ειδική θερμική κάμερα δεν αφορούσαν τους συγκεκριμένους φυγάδες.
Οι έρευνες στην ορεινή Ναυπακτία συνεχίζονται τη στιγμή που οι αστυνομικοί αναφέρουν πως οι δραπέτες δεν έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή και πιθανότατα οι κακοποιοί είναι εγκλωβισμένοι σε δύσβατο σημείο.

http://troktiko.eu/2013/07/nekroi-oi-duo-drapetes-ton-fulakwn/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...