Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

Η Μαρία Σολωμού με μικροσκοπικό μπικίνι στο Καλό Λιβάδι (βίντεο)Τις διακοπές της στην Μύκονο -μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη- συνεχίζει η Μαρία Σολωμού. Εκεί που την εντόπισε η κάμερα τοπικού διαδικτυακού καναλιού να φοράει ένα χρωματιστό μπικίνι που αναδείκνυε το αψεγάδιαστο κορμί της.
Λίγες ώρες μετά τις φωτογραφίες που τους δείχνουν σε τρυφερές περιπτύξεις στην άμμο, έρχεται το βίντεο του Mykonos Live TV για να ολοκληρώσει την εικόνα του πως περνάει η Μαρία Σολωμού στις διακοπές της.
Συγκεκριμένα μιλώντας στο κινητό όλη την ώρα, με την υπόλοιπη παραλία να σχολιάζει το πόσο καλλίγραμμο είναι το σώμα της.
Η δημοφιλής ηθοποιός ήταν σε πολύ καλή διάθεση και, όταν έκλεισε το τηλέφωνο, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους μικρούς της φίλους μοιράζοντας αυτόγραφα.
http://guestlist.gr/site/%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AF/#.UerpJ22d-70

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...