Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Mozilla Firefox 4 : 6.000.000 downloads τη πρώτη μέρα!!



Η Mozilla ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η τελική έκδοση του Firefox 4,του γνωστού προγράμματος περιήγησης στο Web, ήταν διαθέσιμη για download.



Μέσα στις πρώτες 24 ώρες της διαθεσιμότητας, το πρόγραμμα περιήγησης το κατέβασαν πάνω από 6 εκατομμύρια χρήστες. Η τελευταία έκδοση του browser της Microsoft, ο Internet Explorer 9, είχε 2,35 εκατομμύρια download το πρώτο 24ωρο της διαθεσιμότητας του.

Η έκδοση 4 του δημοφιλούς browser Mozilla Firefox διαθέτει μια ποικιλία από αξεσουάρ όπως ένα επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας, τη βελτίωση της διαχείρισης καρτέλας και την αρκετά γρηγορότερη απόδοση.

Ο Firefox είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής browser στον κόσμο, σύμφωνα με το μερίδιο αγοράς tracker Net Applications καθώς κατέχει το 21,74% του παγκόσμιου μεριδίου στους browser! Πρώτος έρχεται ο Internet Explorer με 56,77% και τρίτος ο Chrome της Google me to 10,93% αν και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Τόσο ο Internet Explorer και Firefox έχουν δει τις μετοχές τους να μειώνοται κατά το προηγούμενο έτος, ενώ το Chrome της Google και το Safari ­της Apple έχουν κερδίσει πολύ σε δημοτικότητα το τελευταίο καιρό.
http://www.on-news.gr/2011/03/mozilla-firefox-4-6000000-downloads.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...