Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Έχασε 5,5 εκατ. € στο Poker..


Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη στην Κρήτη ότι Ηρακλειώτης επιχειρηματίας έχασε στο πόκερ το ποσό των περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκονται σε εξέλιξη πυρετώδεις διαπραγματεύσεις εξωδικαστικού συμβιβασμού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκληρό πόκερ παίχτηκε στο διαμέρισμα έτερου επιχειρηματία και η παρτίδα διήρκεσε συνολικά δώδεκα μερόνυχτα, με...

εξαίρεση μικρά διαλείμματα για την εξυπηρέτηση της φυσικής ανάγκης τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίδα», ο μεγάλος ηττημένος προσπαθεί τώρα, με ό,τι μέσο μπορεί, να σώσει την περιουσία του, αφού κινδυνεύει να χάσει ένα ολόκληρο ξενοδοχείο!

Μάλιστα, άρχισε να κόβει επιταγές, προκειμένου να εξοφλήσει τα χρωστούμενα προς τον αντίπαλό του, λησμονώντας, προφανώς, ότι οι επιταγές που κερδίζονται από παράνομο τζόγο, δεδομένων των συνθηκών υπό τις οποίες εκδίδονται, θεωρούνται άκυρες. Την ίδια ώρα, εγείρονται σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο Ηράκλειο με τον παράνομο τζόγο.
http://www.on-news.gr/2011/03/55-poker.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...