Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Με ένα «κλικ» οι φοιτητές βρίσκουν παρτενέρ για περιστασιακές σχέσεις

Με ένα «κλικ» οι φοιτητές βρίσκουν παρτενέρ για περιστασιακές σχέσεις Πολύ μπροστά το πανεπιστήμιο του Σικάγο τον τελευταίο...
καιρό το πανεπιστήμιο του Σικάγο βρίσκεται στο προσκήνιο. Και αυτό όχι γιατί απέσπασε κάποιο διεθνές βραβείο, αλλά λόγω της λειτουργίας ενός site που «βοηθάει» τους φοιτητές βρουν παρτενέρ σε περίπτωση που επιθυμούν να κάνουν περιστασιακό σεξ.


Οι φοιτητές που δημιούργησαν την ιστοσελίδα δηλώνουν ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ήταν ό,τι ακριβώς έλειπε από το πανεπιστήμιο και δεν είναι και λίγοι αυτοί που ασπάζονται την απόψή τους.


Στο EduHookups.com, έτσι ονομάζεται το site, έχουν εγγραφεί από τα μέσα του μήνα, οπότε και βγήκε στον «αέρα», πάνω από 300 άτομα, ενώ έχουν σταλεί ήδη 1.300 μηνύματα.


«Είναι ένα απαραίτητο βήμα το οποίο επιτρέπει ελεύθερα στους φοιτητές να χαλαρώσουν στον ελεύθερό τους χρόνο», δήλωσε ο φοιτητής αρχαιολογίας Jon Clindaniel.


Το site βαδίζει στα «χνάρια» του facebook και φαίνεται πως κερδίζει συνέχεια έδαφος. Στις 4 Απριλίου θα κάνει το ντεμπούτο του στο Πανεπιστήμιο Μπράουν και... έπεται συνέχεια.

 http://24wro.blogspot.com/2011/03/blog-post_8123.html#ixzz1I1P1g6GB

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...