Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Η πιο συγκινητική ιστορία - Ο αρκούδος που δεν άντεξε την ορφάνια...

H ατραξιόν του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου δεν μπόρεσε να αντέξει τον ξαφνικό θάνατο του αφεντικού του...

Ο Knut ήταν ένα πολικό αρκουδάκι που γεννήθηκε στο ζωολογικό κήπο του Βερολίνου το 2006. Η μητέρα του το απέρριψε και τη φροντίδα του ανέλαβε ο Thomas. Το τάιζε με το μπιμπερό, έπαιζε μαζί του, το έμαθε να κολυμπά. Έγινε ο μπαμπάς του.

Ο Knut μεγάλωνε και έγινε γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο. Έγινε δυο φορές εξώφυλλο στο Vanity Fair. Το πρώτο ήταν στην γερμανική έκδοση του περιοδικού και το δεύτερο στο green issue της «μαμάς» αμερικανικής έκδοσης όπου ο πιτσιρίκος αρκούδος φωτογραφήθηκε μαζί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Η μοίρα όμως του επιφύλαξε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ένα πρωινό ο μπαμπάς του, ο Thomas, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του «χτυπημένος» από έμφραγμα. Ο Knut ορφάνεψε για δεύτερη φορά. Ο αρκούδος, η ατραξιόν του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου συνέχισε να ζει περικυκλωμένος καθημερινά από χιλιάδες βλέμματα, χωρίς, όμως, ούτε ένα χάδι. Και τελικά δεν άντεξε.

Στις 19 Μαρτίου του 2011 πέθανε ξαφνικά και αναπάντεχα σε ηλικία, μόλις, 4 ετών μπροστά σε 600 επισκέπτες που τον παρατηρούσαν έξω από τα συρματοπλέγματα… NewsIt.gr
 http://aplomenos.blogspot.com/2011/03/blog-post_6437.html#ixzz1HwZpV2Xy

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...