Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

Πήρε 2ο σκύλο οδηγό για τον ίδιο και τον τυφλό σκύλο οδηγό τουΜερικές φορές ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου χρειάζεται και αυτός λίγη βοήθεια…


Ο Graham Waspe στηριζόταν για έξι χρόνια στον σκύλο οδηγό του, ένα Labrador με το όνομα Edward. Έτσι, δεν ήθελε να τον δώσει, όταν ο Edward τυφλώθηκε από καταρράκτη.
Ο 60χρονος και η γυναίκα του, Sandra, κράτησαν τον πιστό τετράποδο βοηθό και υιοθέτησαν ένα δεύτερο σκυλί για να βοηθάει και να οδηγεί και τους δύο (τον 60χρονο και τον τυφλό σκύλο του). Το νέο Labrador είναι μια 2χρονη σκυλίτσα που ονομάζεται Opal και η οποία έγινε αμέσως φίλη με τον προκάτοχό της.
Ο Waspe, ο οποίος ζει στην Αγγλία και είναι μερικώς τυφλός, δήλωσε στην New York Daily News: «Έγιναν αμέσως πολύ καλοί φίλοι και είναι πολύ χαρούμενοι μαζί. Υπάρχουν στιγμές που είμαι βέβαιος πως η Opal θα χρειαστεί να βοηθήσει ενώ και ο Edward είναι ευτυχισμένος με το να έχει έναν ακόμη σκύλο τριγύρω του.»
Το τρίο επισκέπτεται τα τοπικά σχολεία για να ευαισθητοποιήσει τη νεολαία σχετικά με τους τυφλούς και τα σκυλιά οδηγούς.
Ο Waspe είπε ότι η οικογένεια θα μείνει ενωμένη ότι και αν συμβεί, δηλώνοντας στη Daily News πως και αυτός και η Σάντρα θα φρόντιζει τον Edward «μέχρι την ημέρα που θα φύγουμε από την ζωή ή θα φύγει εκείνος».

http://www.otherside.gr/2011/03/pire-2o-skylo-odigo-gia-ton-idio-kai-ton-tyflo-skylo-odigo-tou/#ixzz1HcPMlmDL

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...