Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Δώρο Πάσχα 2011 στις 14 Απριλίου για τους συνταξιούχους



Δώρο Πάσχα 2011 στις 14 Απριλίου για τους συνταξιούχους


«Ανάσταση» πολύ πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα θα κάνουν οι συνταξιούχοι καθώς -όπως ενημέρωσε το υπουργείο Οικονομικών- την Παρασκευή 1 Απριλίου και την Πέμπτη 14 Απριλίου θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους του ΟΓΑ και του δημοσίου αντίστοιχα.


Την Παρασκευή 1η Απριλίου θα καταβληθούν σε 808.588 συνταξιούχους του ΟΓΑ το δώρο Πάσχα και η σύνταξη Απριλίου 2011.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο μικρός αριθμός συνταξιούχων του ΟΓΑ, που δεν έχει απογραφεί και ενταχθεί στο νέο σύστημα πληρωμής θα πληρωθεί με εντολές πληρωμής σε οποιοδήποτε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας. Οφείλει ωστόσο να το πράξει μέχρι τις 11 Απριλίου διότι από τον Μάιο του 2011 η καταβολή των συντάξεων του ΟΓΑ θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού ΕΛ.ΤΑ.

Στους συνταξιούχους του δημοσίου, εξάλλου, το Δώρο Πάσχα θα καταβληθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011 και δεδομένου ότι οι συντάξεις του Δημοσίου προκαταβάλλονται, την Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου 2011 θα καταβληθούν οι συντάξεις του μηνός  Μαΐου 2011.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...