Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Michelle Rodriquez, πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας «Παγκόσμια Εισβολή»

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/3d284ffcb2db35e7464fcb593b794347_M.jpg?t=1301381958Αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Queen.gr η συνέντευξη...
της Aμερικανίδας ηθοποιού Michelle Rodriquez με ελληνικούς υπότιτλους.
Η Τεξανή Michelle Rodriquez αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες του Hollywood και με αφορμή τη νέα της ταινία «Παγκόσμια Εισβολή», η οποία βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη 31 Μαρτίου, η ηθοποιός μας μιλά για το φιλμ και την εμπειρία της από τα γυρίσματα.
Η Michelle Rodriquez γνωστή από τις ταινίες «Avatar», «The Fast and the Furious», «Girlfight» και «Resident Evil» αλλά και τη δημοφιλή σειρά «Lost» πρωταγωνιστεί στην νέα περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας έχοντας στο πλάι της τους Aaron Eckhart, Ramon Rodriguez και Cory Hardrict. Μάθετε περισσότερα για την ταινία από την ίδια την ηθοποιό στη συνέντευξη που ακολουθεί.

http://www.queen.gr/Pop-Culture/Kinhmatografos/item/9276-Apokleistika-sto-Queen-gr-Deite-th-synenteyxh-ths-Michelle-Rodriquez,-prwtagwnistria-ths-neas-tainias-%C2%ABPagkosmia-Eisbolh%C2%BB

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...