Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ποιος είναι ο πρώην υπουργός με τα 178 εκατ. ευρώ;



Τα στοιχεία των ελέγχων του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με τα οποία εντοπίσθηκαν τραπεζικές καταθέσεις «πρώην γαλάζιου υπουργού» ύψους 178 εκατ. ευρώ ζητά η κοινοβουλευτική επιτροπή ελέγχου των βουλευτών και κομμάτων, που ταυτόχρονα ελέγχει τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα τέθηκε στη...


σημερινή, εκτός δημοσιότητας, συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής που συνήλθε υπό την προεδρία του Γ΄ αντιπροέδρου της Βουλής Ευάγγελου Αργύρη.

Όλα τα κόμματα τόνισαν ότι αυτό το θέμα, που κυκλοφορεί ως φήμη και δεν διαψεύδεται, εκθέτει τον πολιτικό κόσμο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εξετάστηκαν εκ νέου εκκρεμότητες που υπήρχαν κατά τους πρώτους ελέγχους και αφορούσαν τη σύγκριση των τραπεζικών λογαριασμών δέκα πρώην υπουργών, το όνομα των οποίων είχε εμπλακεί σε συμβάσεις με τη Siemens.

Τότε είχαν διαπιστωθεί διαφορές καταθέσεων και δηλωθέντων για τους Αναστάσιο Μαντέλη, Γιώργο Βουλγαράκη, Γιάννο Παπαντωνίου, Βύρωνα Πολύδωρα και Μιχάλη Λιάπη. Τώρα διαπιστώθηκε ότι χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος για τα στοιχεία των πρώην υπουργών Άκη Τσοχατζόπουλου και Γιώργου Αλογοσκούφη, χωρίς να προσδιορίζεται, αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Η επιτροπή θα συνέλθει εκ νέου την προσεχή εβδομάδα.

newsbomb
http://www.trelokouneli.gr/2011/03/178.html#ixzz1I77f2jsC

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...