Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Καταδικάστηκε επειδή παραμέλησε το σκυλί του


troktiko   829C9C8F847F30489C60E03E6E34BFCF Καταδικάστηκε επειδή παραμέλησε το σκυλί τουΜε την παραδειγματική ποινή της φυλάκισης πέντε μηνών και πρόστιμο 1.000 ευρώ, «πλήρωσε» ένας κάτοικος του Ηρακλείου την εγκατάλειψη του θηλυκού λυκόσκυλού του χωρίς τροφή και νερό. Το άτυχο ζώο, που ήταν δεμένο με αλυσίδα μόλις μισού μέτρου, αναγκάστηκε να φάει τα… κουτάβια που γέννησε για να επιζήσει!
Ο αδιάφορος ιδιοκτήτης είχε παρατήσει το άτυχο σκυλί εκτεθειμένο στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, παρά το γεγονός ότι ήταν ετοιμόγεννο. Κι όταν γέννησε οκτώ μικρά, μην έχοντας κάτι να φάει, εκδήλωσε ενστικτωδώς κανιβαλισμό! Για καλή τύχη των πέντε από τα κουταβάκια, ένας εθελοντής της οργάνωσης «Ζωόφιλη Δράση Ηρακλείου» είδε τυχαία το εγκαταλελειμμένο σκυλί και το μετέφερε μαζί με τα νεογέννητα στο Καταφύγιο Ζώων του δήμου Ηρακλείου.
Εκεί παρασχέθηκε ιατρική περίθαλψη στην μητέρα που είχε υποστεί αβιταμίνωσηαπό την μακροχρόνια ασιτία, ενώ οι υπεύθυνοι του σωματείου υπέβαλαν μήνυση στον ιδιοκτήτη της που δικάστηκε και καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για την κατηγορία της κακοποίησης σκύλου.
*** Όμως, τα κρούσματα κακοποίησης ζώων δεν έχουν τελειωμό. Ένα ακόμη αποκαλύφθηκε στο Επιτάλιο Ηλείας, όπου ανθρωπόμορφα τέρατα επιχείρησαν να κρεμάσουν με σύρμα μια αδέσποτη σκυλίτσα! Για καλή της τύχη την βρήκαν
φιλόζωοι σε άθλια κατάσταση μέσα σε ένα χαντάκι με ένα σύρμα πολύ σφιχτά δεμένο στο λαιμό της! Το άτυχο σκυλί φιλοξενείται προσωρινά σε κτηνιατρείο με προχωρημένη μόλυνση.
http://troktiko.eu

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...