Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ο Καντάφι ζητά να σταματήσουν τις επιθέσεις...



Να δοθεί τέλος στις επιθέσεις ζητά ο συνταγματάρχης Καντάφι με επιστολή του προς το συμβούλιο των συμμαχικών δυνάμεων - το οποίο συγκαλείται σήμερα στο Λονδίνο για την κατάσταση στη Λιβύη. Η επιστολή - που δημοσιοποιήθηκε από...



λιβυκό πρακτορείο ειδήσεων Jana - απευθυνόταν στους αντιπροσώπους περισσότερων από 49 χωρών, συμπεριλαμβανομένων όλων αυτών που συμμετέχουν στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λιβύη. Ο Μουαμάρ Καντάφι μέσα σε αυτό το γράμμα παρομοιάζει τις αεροπορικές επιθέσεις εναντίον του στρατού της χώρας του με αυτές που οργάνωνε ο Αδόλφος Χίτλερ κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ανάμεσα στα άλλα ο Καντάφι γράφει: "Σταματήστε τη βάρβαρη και άδικη επίθεσή σας εναντίον της Λιβύης... Αφήστε τη Λιβύη στους Λίβυους. Διεξάγετε μία επιχείρηση εξόντωσης ενός λαού που ζει σε ασφάλεια και καταστροφής μίας χώρας σε ανάπτυξη... Για ποιον λόγο επιτίθεσθε εναντίον κάποιου που πολεμά την αλ Κάιντα;... Αφήστε την Αφρικανική Ένωση να διαχειρισθεί την κρίση, η Λιβύη θα αποδεχθεί ό,τι αποφασίσει η Ένωση". Η μονοήμερη συνάντηση της αποκαλούμενης «ομάδας επαφής» περιλαμβάνει αξιωματούχους των Ηνωμένων Εθνών, της Αφρικανικής Ένωσης, της Αραβικής Διάσκεψης και του ΝΑΤΟ. Σκοπός της είναι ο σχεδιασμός της εξέλιξης των επιχειρήσεων λίγες ώρες μετά το διάγγελμα Ομπάμα, όπου παρουσιάστηκαν οι λόγοι που οδήγησαν τους συμμάχους στην ανάληψη στρατιωτικής δράσης.

Σύμφωνα με κάποιους αναλυτές, η συνάντηση λαμβάνει χώρα σε ένα πλαίσιο ολοένα και αυξανόμενης κριτικής διάθεσης, καθώς υπάρχει έντονος σκεπτικισμός γύρω από το πραγματικό αποτέλεσμα της ζώνης απαγόρευσης πτήσεων, που μπορεί απλώς να προετοιμάζει την επιθυμητή αλλαγή καθεστώτος
http://frappedoupoli.blogspot.com/2011/03/blog-post_262.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...