Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Στην Ελλάδα για Γκατούζο;



Για άλλη μία χρονιά ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται στον... δρόμο του Ολυμπιακού! Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο μάνατζέρ του, Αντρέα Ντ' Αμίκο θα βρεθεί στην Ελλάδα, αναθερμαίνοντας έτσι το ενδιαφέρον των Πειραιωτών.



Φαίνεται πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα φωνάξει και πάλι το σύνθημα «δώστε στον Βαγγέλη λίγο ούζο να μας φέρει τον Γκατούζο!». Οι Ιταλοί βάζουν εκ νέου... φωτιά για το θέμα αυτό, καθώς ο μάνατζερ του Τζενάρο Γκατούζο θα βρεθεί στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα.

Οι Ιταλοί συνδέουν το ταξίδι του αυτό με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού που υπάρχει από το περασμένο καλοκαίρι και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν συνομιλίες των δύο πλευρών για την πιθανότητα να συνεργαστούν. Τον αμυντικό χαφ της Μίλαν θέλει και η Ανζί από τη Ρωσία. Ο Ντ' Αμίκο είχε ταξιδέψει στην Μόσχα την περασμένη εβδομάδα για συζητήσεις με τους Ρώσους. Πέραν της Ανζί ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκδηλώσει και η Ζενίτ.

O Γκατούζο δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2012. Όπως φαίνεται όμως είναι πολύ πιθανό ν' αφήσει το Μιλάνο φέτος το καλοκαίρι. Φυσικά εάν επαληθευτεί ένα τέτοιο σενάριο θα έχουμε να κάνουμε με μία μεταγραφή που θα ξεσηκώσει για τα καλά τον κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ένα μείον πάντως του Γκατούζο είναι πως έχει να εκτίσει ακόμη τρεις αγωνιστικές στο Τσάμπιονς Λιγκ λόγω της κουτουλιάς του στον βοηθό προπονητή της Τότεναμ, Τζο Τζόρνταν. Ο Γκατούζο εξέτισε την μία από τις τέσσερις αγωνιστικές του στον επαναληπτικό του Λονδίνου.

Στον Ολυμπιακό θέλουν το... μπαμ!

Είναι φανερό πως στο λιμάνι θέλουν να πάρουν έναν παίκτη που θα κάνει για τα καλά την διαφορά. Οι ιθύνοντες των Πειραιωτών ευρισκόμενοι πάντα σε επαφή με τον τεχνικό της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε θα αποπειραθούν να υλοποιήσουν μία μεταγραφή-βόμβα. Εξάλλου οι παράγοντες των πρωταθλητών Ελλάδας και ιδίως ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης αναγνωρίζουν πως η νέα χρονιά θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική και δύσκολη. Μοιραία χρειάζονται ενίσχυση σε καίριες θέσεις, όπως αυτή του αμυντικού χαφ.

www.gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...